Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Emma Watson csak szerintem...

Emma Watson csak szerintem nem szép?

Figyelt kérdés

Mindenki rá nyáladzik, szerintem pedig az egyik legjellegtelenebb külsejű színésznő (ráadásul a színészi képességei se túl kiemelkedőek), enyhén fiús beütéssel és nem túl formás testtel. Egy ilyen külsejű lány mellett az emberek simán elmennének az utcán...

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 4. 15:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
57%

fogadjunk, hogy ha téged kapnának le smink nélkül (ha lány vagy:D) és béna hajjal akkor te sem lennél szebb...

mellesleg Emma Watson a leggyönyörűbb nő az egész világon, ő még a paparazzi képeken is mesés!

;)

2013. júl. 15. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
A szépség elég relatív fogalom. Mindenkinek más ember a szép. De szerintem Emma Watson az egyik legszebb színésznő, én nagyon szeretem :)
2013. okt. 27. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nagyon szép, még rövid hajjal is

14/L

2013. nov. 11. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem szép. Jó, nem is csúnya, de ahogy mondod, simán elmennék mellette az utcán és mindenki más is. Pedig én tényleg nem vagyok irigy, és rengeteg hírességre mondom, hogy gyönyörű (Christina Agilera, Mila Kusnis, Jen Aniston, Adriana Lima, és még sokan mások), de Emma tényleg eyg kis szürke kisegér. Nem is lenne ezzel baj, ha nem tennék be a Szépség és a szörnyeteg filmes verziójába, ahova tényleg egy SZÉPSÉG kéne, ő meg nem az, akárhogy szerettük Hermoniet. Ő egy átlagos angol nő.
2015. márc. 6. 19:09
 15/16 Bartos Máté 2001 válasza:
100%
Szerintem Emma egy nagyon szép sőt gyönyörű színésznő rövid hajjal nekem se tetszett de már vissza nővesztette.Gyönyörű lány.Elmondom hogy ő nem k...va hogy meztelenkedjen meg plasztikásztasson.Természetes szép lány.Párizsba született a francia lányok meg meseszépek.Az angolok nekem nem annyira jönnek be de Emma nagyon szép :)
2015. aug. 24. 17:17
 16/16 Bartos Máté 2001 válasza:
83%
Mág annyi hogy hosszú hajjal is rakj fel fotókat róla mert ott gyönyörű ne csak rondát mert te direkt ezeket raktad
2015. aug. 24. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!