Emma Watson vagy Olivia Wilde a szebb/különlegesebb? (KÉPEK)
2012. okt. 18. 16:48
1/12 anonim válasza:
én mindkettőt szépnek találom, de Olivia Wilde inkább az esetem
2/12 anonim válasza:
Mindkettő szép, Olivia talán különlegesebb, de én Emmát szebbnek látom, főleg rövid hajjal. Iszonyú cuki.
3/12 anonim válasza:
Szerintem Emma. Nekem ő a szépségideálom, nagyon-nagyon szép arca van, pont elég sminket használ, jó a stílusa(mondjuk a rövid haja nem jön be, de a hosszú nagyon szép volt). És sokkal természetesebb hatása van, mint a legtöbb sztárnak. Szerintem ő a legszebb híresség.
Olivia is szép, de nekem egyáltalán nem tűnik olyan különlegesnek, csak egy átlagosan szép nőnek. És a szőke haj nagyon nem áll jól neki, szerintem. 16l
4/12 anonim válasza:
Emma Watson :) Bájos, aranyos, nőies és szép egyben. Mindig jó a megjelenése is. Csinos, de nem csak alkalmakkor, hanem utcán is. Stílusa és személyisége is tetszik. Nekem Olivia sosem jött be, nem értettem ezt. Furcsa az arcszerkezete és a tekintete is. Színésznek sem mondanám jónak :)
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Nálam egy nő sem érhet fel Emma Watsonhoz....főleg nem ez a kocka fejű csaj...
7/12 anonim válasza:
szerintem Olivia Wilde szebb.
Emma Watson se csúnya, de ezzel a rövid hajjal undorító.
16/f
8/12 anonim válasza:
Egyértelműen Olivia :) Emma is gyönyörű, de Oliviában van valami különleges szerintem.
16/L
9/12 anonim válasza:
Nektek aztán van még egy ízlésficamotok. Emmánál gyönyörűbb nő nem létezik.
10/12 anonim válasza:
9válaszoló
te jó nagy gyökér vagy attól hogy valakinek más az ízlése még nem rosszabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!