Mindenki rá nyáladzik, szerintem pedig az egyik legjellegtelenebb külsejű színésznő (ráadásul a színészi képességei se túl kiemelkedőek), enyhén fiús beütéssel és nem túl formás testtel. Egy ilyen külsejű lány mellett az emberek simán elmennének az utcán...
Én mindent egybevetve szívesen gyűrűt húznék az ujjára :D
2013. jan. 4. 15:22
3/16 anonim válasza:
Fogadjunk te meg ronda vagy :) Nyilván ha előnytelen fotót mutatsz valakiről, azon nem néz ki jól. De ettől még szép lány.
2013. jan. 4. 16:04
4/16 anonim válasza:
Photoshoppal és sminkkel mindenki szép.
Az angol lányok nem túl szépek.Amúgy én bírom Emmát.
2013. jan. 4. 16:29
5/16 Habibibubu10 válasza:
Szerintem nagyon szép,de az igaz,hogy kicsit fiús vonásai vannak. pl.: mikor levágatta a haját olyan csutkára, egy az egyben olyan volt,mint a testvére Alex.
Mondok én nektek valamit. Ti egyszerűen csak B.U.Z.I.K vagytok....még, hogy Emma nem szép. Nem is szép....hanem GYÖNYÖRŰ. És aki a világ legszebb nőjére azt mondja, hogy nincs alakja, meg nem szép, azt csak sajnálni tudom, mert az minden bizonnyal a fiúkhoz vonzódik. Ezzel nincs is baj, de legalább ne mondjátok rá, hogy nem szép....tessék előtte tükörbe nézni.
2013. jan. 8. 13:32
7/16 anonim válasza:
Emma egy gyönyörű és nagyon tehetséges színésznő! Aki ezt kétségbe vonja, annak savanyú a szőlő..
2013. jan. 29. 19:00
8/16 anonim válasza:
Én hírességek terén nagyon kevésre mondom, hogy szép, mert a legtöbb nem az. Emma gyönyörű, mondom ezt lányként. Persze, pont rossz képeket linkeltél róla, smink nélkül, rossz pillanatban. [link]
[link] De azt hogy nem túl formás a teste szerintem az általad linkelt utolsó kép is cáfolja. Vékony, közepes mellű, széles derék, keskeny csípő. Ez a tökéletes alak.
2013. febr. 9. 21:08
9/16 anonim válasza:
Nekem még a linkelt képeken is bejön...
2013. máj. 12. 20:42
10/16 anonim válasza:
Ő róla nem lehet előnytelen képet készíteni. Egyszerűen tökéletes!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!