Van most Marilyn Manson-nak barátnője? Vajon koncert után a jó csajokkal le szokott feküdni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 02:58
1/9 anonim válasza:
úgy tudom van, Evan Rachel Wood a neve.
a 2. kérdésre a válasz: szerintem csak régen csinált ilyeneket, mostanra azért megkomolyodhatott :-)
2/9 A kérdező kommentje:
lehet megkomolyodot egy kicsit... és vajon a nagyon jó csajokkal sem? :)
2009. aug. 24. 15:12
3/9 A kérdező kommentje:
itt úgy írja, hogy már nincs vele:
"Her(Evan Rachel Wood) relationship with singer Marilyn Manson, whom she dated from December 2006 through October 2008, received considerable news coverage."
Wikipedia
2009. aug. 24. 15:47
4/9 anonim válasza:
Már nincs ERW-dal. Látták más nőkkel. Szerintem nincs most barátnője, max. kalandozik.
5/9 anonim válasza:
Én inkább úgy tenném fel a kérdést,hogy "Vajon koncert után a jó csajok lefekszenek Marilyn Manson-nal?"
6/9 anonim válasza:
1.Nincs jelenleg bnője
2.Gondolom volt amikor igen pl a grupikkal.
7/9 anonim válasza:
Hm, de lennék a gruppik helyében! :D
8/9 anonim válasza:
Biztos akad valaki koncertek után.Ha csaj nem,hát csávó....
9/9 anonim válasza:
akad ott sok csaj is, higyjétek el.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!