Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » MIÉRT buknak a lányok a 1D -re?

MIÉRT buknak a lányok a 1D -re?

Figyelt kérdés

Az a zajtákolmány, amelyre kegyeleti okokból még véletlenül sem aggatnám a "zene" kifejezést, na az biztos nem magyarázza ezt a hatalmas rajongótábort.

Sokan mondják, hogy legalább helyesek. Olyan kérdést is láttam itt GyK -n, melyben egy állítása szerint hetero fiú kérdezgette, hogy lehetnek ilyen aranyosan ennek a bandának a tagjai. Kedves női rajongók, nagyon szépen és angyali hangon megkérnélek benneteket, hogy mutassatok egy átlagon felüli aranyos vonást a tagok arcán, amelynek láttán még az én kőszívem is meglágyul.

Ezen a tagon ne haragudjatok, de rötyögtem egy kicsit a nemlétező bajszom alatt:

[link]

Mikor először megláttam ezt a képet, azt mondtam "na, ennek egész emberi vonásai vannak", azonban egyéb képek megtekintése után visszaszívtam eme mondatomat:

[link]

Ő nagyon hajaz egy szénbányászra:

[link]

Azt hiszem, méltán mondhatom, hogy ő a legvisszataszítóbb:

[link]

HÁHÁHÁ:

[link]

Nos?

2012. dec. 6. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

mi az ,hogy a Harry visszataszító?:O kíváncsi lennék,hogy te hogy nézel ki. És ne legyél féltékeny. Többet elértek ,mint te -.-

Egy directioner.

2013. márc. 27. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!