MIÉRT buknak a lányok a 1D -re?
Az a zajtákolmány, amelyre kegyeleti okokból még véletlenül sem aggatnám a "zene" kifejezést, na az biztos nem magyarázza ezt a hatalmas rajongótábort.
Sokan mondják, hogy legalább helyesek. Olyan kérdést is láttam itt GyK -n, melyben egy állítása szerint hetero fiú kérdezgette, hogy lehetnek ilyen aranyosan ennek a bandának a tagjai. Kedves női rajongók, nagyon szépen és angyali hangon megkérnélek benneteket, hogy mutassatok egy átlagon felüli aranyos vonást a tagok arcán, amelynek láttán még az én kőszívem is meglágyul.
Ezen a tagon ne haragudjatok, de rötyögtem egy kicsit a nemlétező bajszom alatt:
Mikor először megláttam ezt a képet, azt mondtam "na, ennek egész emberi vonásai vannak", azonban egyéb képek megtekintése után visszaszívtam eme mondatomat:
Ő nagyon hajaz egy szénbányászra:
Azt hiszem, méltán mondhatom, hogy ő a legvisszataszítóbb:
HÁHÁHÁ:
Nos?
mi az ,hogy a Harry visszataszító?:O kíváncsi lennék,hogy te hogy nézel ki. És ne legyél féltékeny. Többet elértek ,mint te -.-
Egy directioner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!