Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » MIÉRT buknak a lányok a 1D -re?

MIÉRT buknak a lányok a 1D -re?

Figyelt kérdés

Az a zajtákolmány, amelyre kegyeleti okokból még véletlenül sem aggatnám a "zene" kifejezést, na az biztos nem magyarázza ezt a hatalmas rajongótábort.

Sokan mondják, hogy legalább helyesek. Olyan kérdést is láttam itt GyK -n, melyben egy állítása szerint hetero fiú kérdezgette, hogy lehetnek ilyen aranyosan ennek a bandának a tagjai. Kedves női rajongók, nagyon szépen és angyali hangon megkérnélek benneteket, hogy mutassatok egy átlagon felüli aranyos vonást a tagok arcán, amelynek láttán még az én kőszívem is meglágyul.

Ezen a tagon ne haragudjatok, de rötyögtem egy kicsit a nemlétező bajszom alatt:

[link]

Mikor először megláttam ezt a képet, azt mondtam "na, ennek egész emberi vonásai vannak", azonban egyéb képek megtekintése után visszaszívtam eme mondatomat:

[link]

Ő nagyon hajaz egy szénbányászra:

[link]

Azt hiszem, méltán mondhatom, hogy ő a legvisszataszítóbb:

[link]

HÁHÁHÁ:

[link]

Nos?

2012. dec. 6. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%

Le lehet ugatni - nem különösebben jók a srácok, de van valami életvidám a tinglitagnli limonádézenéjükben. Ha nem adná non stop a rádió, engem aztán nem zavarnának.

Nézegetni meg nem kell őket, nem arra vannak.

2012. dec. 6. 22:42
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Kezdjük ott, hogy az alap rajongóbázisa az ilyesmi zenekaroknak 10-16 év... mármint az a fajta rajongótábor, akik ilyen fanatikusak, és arról ábrándoznak, hogy XY a bandából majd feleségül veszi őket meg mindent tudni akarnak róluk meg kb. vállalhatatlanul viselkednek... vagy csak szimplán nyáladzanak, hogy húúúúúú, de helyes. Én 10-11 éves korom körül a BSB Nick Carterére voltam rákattanva, na, ő sem nézett ki sokkal férfiasabban az akkor még vállig érő szőke hajával meg a babaarcával. Egyszerűen a tinicsajoknak a kisfiús srácok jönnek be, hiszen még ők maguk is gyerekek, az lenne a furcsa szerintem, ha 10-12 évesen a 45-50 éves pasasokra buknának. Ilyenkor elég egy kisfiús arc, némi grimasz, pár divatosan trendi és különlegesebb cucc, valami extrémebb vagy "épp most keltem ki az ágyból"-ra megkreált haj és pár pont nekik szóló dal, amikről el tudják hinni, hogy nekik szól, és kész.
2012. dec. 7. 01:46
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem ismerem őket, nem vagyunk egy korosztály, de szerintem te meg irigy vagy a lelked mélyén, azért is foglalkoztat ez a kérdés téged.
2012. dec. 7. 06:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Leszögezném, én sem különösen szeretem őket, a zenéjük egyenesen irritál, és próbálom elkerülni a pofikájukat is.

Szerencsére az én korosztályomban (15-16) senki nem rajong értük azon a szinten, hogy táskát olyat vetet, egész nap azt hallgatja, és a barinőivel áradozik, hogy mennyire szép az a szeplő a pofikáján.

Viszont a sulinkban a fél hetedik osztály (a legkisebbek) oda meg vissza van értük. A termekben a falak tele vannak dalszövegekkel, fészbúkon arról beszélnek, hogy ki kinek a férje lesz... Enyhén szólva beteges :)

Viszont a legzavaróbb nekem, hogy a fiúk ezt a hatalmukat, hogy a fél 10-14 éves korosztály, milliók istenítik őket, és bármit megtennének, nem jóra használják fel. Lehet, hogy lerágott csont, de felháborító dolog volt, hogy amikor Mitch Lucker (a Suicide Silence) frontembere meghalt kb. egy hónapja, a drágaságok olyanokat tweeteltek, hogy 'emós volt, és biztos túl mélyen vágta fel az ereit' meg, hogy 'örülnek, hogy meghalt'. Aztán a kislányának olyat üzentek, hogy 'abbahagyhatná a siránkozást, ha annyira hiányzik neki az apja, csak ölje meg magát'. Pedig 5 éves. A világért sem általánosítanám ezt az egész fandomra, de valljuk be, nem a pl. Green day fanok utálkozó tweetjeitől zengett a világ :)

Ez hosszú lett.. :D

Viszont nem tudlak megérteni, ha ennyire utálod őket, miért vetted a fáradtságot, hogy megkeresd és belinkeld a képeket? Hallgathattad volna azt a zenét, amit te szeretsz :)

Szóval, van aki tényleg szereti ezt a fajta zenét, stb. és őket tisztelni kell, amennyiben ők is megadják nekünk a tiszteletet, és megértik, hogy mi nem szeretjük a zenéjüket.

2012. dec. 7. 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
A hármassal értek egyet.
2012. dec. 7. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Én teljesen egyetértek mondjuk az utolsóval sincs különösebb baj de a hármast meg végképp nem értem miért kell szeretni...
2012. dec. 8. 11:51
 7/11 anonim válasza:
33%
Mert nagyon helyesek *_*
2012. dec. 8. 12:39
 8/11 okoska:) ***** válasza:
46%
tökmkindegy mit írok, ha te nem szereted az én álláspontom miatt sem fog megváltozni a véleményed. Nem tudom te mit szeretsz, de nyilván vannak olyanok akik azt nem szeretik, és azoknak te sem tudod megváltoztatni a véleményét. A normális emberek nem foglalkoznak azzal/azokkal akit/akiket nem szeretnéd így neked sem kellene az 1D-vel, vagy ha ennyire érdekel akkor nézd meg a több száz ezzel kapcsolatos kérdést ;) A képekre csak annyit reagálnék hogy mindenkiről készülnek előnytelen fotók, főeg ha ez aszemély egy sztár és minden lépését lekapják. Mellesleg tudnék mutatni róluk mostani képeket. Te régebbi képeket raktál be róluk és ők is változtak a két év alatt. De ha szeretnéd linkelek be neked róluk mostani képeket, csak szólj ;D
2012. dec. 9. 09:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Anyuci tudja hogy így beszélsz?
2012. dec. 16. 20:13
 10/11 anonim válasza:

Nem tudom, hogy miért kell ilyen utálkozónak lenni, mondjuk én azt mondhatnám, hogy ki nem állhatlak téged, pedig nem is ismerlek.

Én igazából nagyon szeretem a zenéjüket, és szerintem aranyos srácok, ha mondjuk érdekelne, van egy csomó magyar feliratos videó, amit megnézhetnél, mert hidd el, nagyon sokan szeretik őket, méghozzá nem ok nélkül.

2012. dec. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!