Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nagyon beleszerettem egy...

Nagyon beleszerettem egy sztárba! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem egy külföldi sztárt, egyre többet gondolok rá. Ami nem túl jó, mert elvonja a figyelmemet, amikor nem kéne. De sajnos ez ellen nem tehetek. Nagyon szeretnék találkozni vele, de sajnos nem lehet. Szerintem az lenne a legjobb ha epfeljeteném. Hogyan felejtsem el? Voltatok már ilyen helyzetben? Nektek milyen volt? (egyébként ez a sztár fiatalabb nálam, egy fél évvel.)
2012. nov. 26. 22:11
 1/6 anonim válasza:
62%
Öhm..előfordult velem hogy nagyon kedveltem valakit,mint ember,de sosem szerettem bele. Szerintem jobb ha felejtesz,az ilyen emberek elérhetetlenek maradnak úgyis :)
2012. nov. 26. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
El fogod, ahogy mindenki más. Hidd el, te csak egy vagy a millióból, akinek hasonló érzései támadnak egy híresség iránt.
2012. nov. 27. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hahá, Ryan Gosling nálam is fiatalabb fél évvel :)

Kezeld a helyén a dolgokat, arra koncentrálj, amit csinálsz. Én naponta meg szoktam nézni valamelyik filmjét, akkor kiélem a rajongásomat, de egyébként van más dolgom is, nem érek rá vele foglalkozni nullahuszonnégyben. Nem kell elfelejteni szerintem, csak gondolj bele, hogy ő egy tök ismeretlen ember, megvan a saját élete, és ha ismernéd, ugyanolyan lenne, mint a szomszéd pl. Mégis mit mondanál neki, ha találkoznátok? Legyél reális.

2012. nov. 29. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Júj, de jó, feltörtek bennem a régi emlékek: annak idején detto így voltam Jason Donovannal! De annak már vagy 22 éve. Én írtam is neki egy levelet, amire aztán sohasem jött válasz. Na, ekkor kicsit megharagudtam rá, ez segített túltenni magam a love storry-n.
2012. nov. 30. 14:23
 5/6 anonim válasza:
100%

Mivel valójában nem ismered az illetőt, inkább amolyan fellángolás-féle ez szerintem és ez esetben el fog múlni :)

Nekem is voltak ilyenek, de nagyon gyorsan túltettem magam rajtuk - mindig tudatosítottam magamban, hogy amiért rajongok, csak egy pozitív irányba torzított kép, amit a média vetít felém, ezáltal egy hamis dolog egy nagyon más világban.

Foglald le magad, ezt tudom tanácsolni :D esetleg írd ki magadból az érzéseidet.

2012. nov. 30. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Majd elmúlik... Nekem is volt ilyen, nem is egy sztárral :D A leghosszabb az kb. másfél év volt, nagyon durván imádtam egy énekest, volt róla több ezer képem, minden számuk megvolt az ipodomon, folyton róla irkáltam történeteket, tudtam, hogy miket szeret, láttam kb. az összes interjúját meg ilyenek, kétszer még válaszolt is nekem egy ilyen telefonos appen. Akkor persze teljesen odavoltam, hogy húúú pont nekem a több száz rajongó közül.

Aztán meg valahogy elmúlt az egész. Nem egyik napról a másikra, hanem szép lassan. Meg az is közrejátszott, hogy lett egy kedvenc színészem, és aztán valahogy inkább már ő érdekelt, mint az énekes. De ez már szerencsére nem durvult el, ő csak a kedvenc színészem, de ennyi :D

Ja meg az is, hogy volt akkor egy fiú, aki nagyon tetszett, és vele alakultak a dolgok, és emiatt is kezdtem elfelejteni az énekest.

2012. dec. 2. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!