Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy sztárba?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 20:25
1/5 anonim válasza:
Rajongj érte, leld örömöd benne, ha látod/hallod őt. De ki fogod nőni, amikor egy "hús-vér" emberbe szeretsz bele. :)
2/5 anonim válasza:
Keresd meg állj elé mondd el ki vagy , mondd el, hogy szerelmes vagy aztán várd meg amíg kiröhög és elmegy!
Ez nem szerelem én is beleőrülök néhány híres emberbe, de tudom, hogy ez nem szerelem a pasim többet ér náluk mert legalább visztontszeret! :)
3/5 anonim válasza:
miért szereted? tudod, hogy ő milyen ember?
amíg nem ismersz igazán valakit, addig nem szeretheted..
4/5 anonim válasza:
No...először is jöjj rá, hogy amit érzel az illúzió. Csak benned létezik és az oka csak te vagy...
De amúgy érezd, csak figyeld is közben... Jókat lehet tanulni belőle.
5/5 anonim válasza:
Először is nyiss min.50 millió belépéssel bankszámlát mert az olyan emberek igényessek a pénzedre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!