Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek lehet a külföldi...

Szerintetek lehet a külföldi sztárokkal beszélni?

Figyelt kérdés
akár msn is!létezhet ilyen?:) vagy kizárt???? igazábol Robert Pattinsonnal szeretnék :O aki tud valamit az irjon:)köszi
2009. aug. 15. 12:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Iwiw-en? Öcsém...Ez a patiszon gyerek nagy valószínűséggel nem is tudja hogy van ilyen hog yiwiw, nekem nagoyn úgy tűnik, hgoy elfelejtetted, hogy nem magyar...De ilyen hülyeséget, magyar iwiw-en megnézni, már a gondolat is nevetséges bocsi!

Nekem van eg yolyan tippem hogy eg yhuszonéves amerikai színész sem azzal tölti a szabadidejét, hgoy két jelenet leforgatása közt magyar kis rajongócskákkkal társalog...

És ez a rajongás tényleg fejfájdító, szertem az Alkonyatot de az hogy itt meg a "Alkoynat (L)" Ez nagyon idegesítő, mondjuk az idehesítő benne leginkább hogy mögé kell rakni a zárójeles L-t...nem msn-en vagyunk!

Az egészséges rajongás, és az üresfejű rajongás közt van egy határ, és ha ezt átlépik a rajongók, akkor fogják meggyűlöltetni az Alkonyatot a nemfanatikus rajongókkal....Szerintem az senkinek sem célja!

Amúgy az hogy, senkinek semmi köze hozzá, az marhára nem szócsatába való, a szócsatában érvekkel győzzük emg a másikat, nem azzal, hgoy "kuss nem érdekelsz"

2009. aug. 16. 15:33
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem biztosan van saját honlapja,ahol megtalálod a publikus elérhetőségeit is.Valószínűleg a tel.számát nem fogja megadni,de egy nyamvadt autogram cím minden sztárnak van általában...Én Daniel Steel-nek írtam egyszer e-mailt (már ha tudjátok ki ő),és egy hét múlva jött rá válasz...Szóval megpróbálni meglehet :) Sok sikert hozzá.

Az előttem szólónak csak annyit,hogy természetesen nem mindenki fanatikus rajongó,és vannak olyan emberek,akiknek ez a fajta fanatizmus nem tetszik...de akkor miért kell kinyilvánítani a nemtetszésünket a másikkal szemben?Nem tudom hány éves lehetsz,nem is akarok tippelgetni,de vagy tanulj meg írni légyszives,vagy gépelj lassabban,mert hülyeségeket írsz...

2009. szept. 5. 17:54
 13/18 anonim válasza:

lehet...ha epp szerencses vagy..

en pl beszelgettem 1x Johnny Knoxvillel(jackass bol) a hivatalos honlapjukon...ennyi...csak szerencse kell.:)

2009. nov. 16. 10:42
 14/18 anonim válasza:
100%

nnekem megvan Robert MSN címe,megkérdem tőle,hogy megadhatom-e?

Egyébként kéthetente szoktunk kocsmázni itt a Deák térnél, jó arc a srác, szereti a gulyást, ezért szokott 2 hetente iderepülni..

2009. dec. 27. 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:

utolsó!ez jó volt!tetszik!

mibe h.beveszik?

2009. dec. 27. 16:03
 16/18 anonim válasza:
Nekem is megvan az MSN-címe. sinbohocka@hotmail.com Esténként szokott fent lenni. :)
2010. márc. 28. 12:19
 17/18 anonim ***** válasza:
TWITTERen szoktak néha válaszolni:)
2010. márc. 28. 12:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Az emberi h*lyeség tényleg határtalan -.-

Igen lehet vele beszélni mert a szülei megtanítottá ;)

IWIW-en ? Hol élsz te az iwiw-et már senki nem nyomja, szégyen is lenne ha ott lenne fent. xd

2011. aug. 22. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!