Szerintetek lehet a külföldi sztárokkal beszélni?
Iwiw-en? Öcsém...Ez a patiszon gyerek nagy valószínűséggel nem is tudja hogy van ilyen hog yiwiw, nekem nagoyn úgy tűnik, hgoy elfelejtetted, hogy nem magyar...De ilyen hülyeséget, magyar iwiw-en megnézni, már a gondolat is nevetséges bocsi!
Nekem van eg yolyan tippem hogy eg yhuszonéves amerikai színész sem azzal tölti a szabadidejét, hgoy két jelenet leforgatása közt magyar kis rajongócskákkkal társalog...
És ez a rajongás tényleg fejfájdító, szertem az Alkonyatot de az hogy itt meg a "Alkoynat (L)" Ez nagyon idegesítő, mondjuk az idehesítő benne leginkább hogy mögé kell rakni a zárójeles L-t...nem msn-en vagyunk!
Az egészséges rajongás, és az üresfejű rajongás közt van egy határ, és ha ezt átlépik a rajongók, akkor fogják meggyűlöltetni az Alkonyatot a nemfanatikus rajongókkal....Szerintem az senkinek sem célja!
Amúgy az hogy, senkinek semmi köze hozzá, az marhára nem szócsatába való, a szócsatában érvekkel győzzük emg a másikat, nem azzal, hgoy "kuss nem érdekelsz"
Szerintem biztosan van saját honlapja,ahol megtalálod a publikus elérhetőségeit is.Valószínűleg a tel.számát nem fogja megadni,de egy nyamvadt autogram cím minden sztárnak van általában...Én Daniel Steel-nek írtam egyszer e-mailt (már ha tudjátok ki ő),és egy hét múlva jött rá válasz...Szóval megpróbálni meglehet :) Sok sikert hozzá.
Az előttem szólónak csak annyit,hogy természetesen nem mindenki fanatikus rajongó,és vannak olyan emberek,akiknek ez a fajta fanatizmus nem tetszik...de akkor miért kell kinyilvánítani a nemtetszésünket a másikkal szemben?Nem tudom hány éves lehetsz,nem is akarok tippelgetni,de vagy tanulj meg írni légyszives,vagy gépelj lassabban,mert hülyeségeket írsz...
lehet...ha epp szerencses vagy..
en pl beszelgettem 1x Johnny Knoxvillel(jackass bol) a hivatalos honlapjukon...ennyi...csak szerencse kell.:)
nnekem megvan Robert MSN címe,megkérdem tőle,hogy megadhatom-e?
Egyébként kéthetente szoktunk kocsmázni itt a Deák térnél, jó arc a srác, szereti a gulyást, ezért szokott 2 hetente iderepülni..
utolsó!ez jó volt!tetszik!
mibe h.beveszik?
Az emberi h*lyeség tényleg határtalan -.-
Igen lehet vele beszélni mert a szülei megtanítottá ;)
IWIW-en ? Hol élsz te az iwiw-et már senki nem nyomja, szégyen is lenne ha ott lenne fent. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!