Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek lehet a külföldi...

Szerintetek lehet a külföldi sztárokkal beszélni?

Figyelt kérdés
akár msn is!létezhet ilyen?:) vagy kizárt???? igazábol Robert Pattinsonnal szeretnék :O aki tud valamit az irjon:)köszi
2009. aug. 15. 12:56
1 2
 1/18 anonim válasza:
67%
szerintem nem!!
2009. aug. 15. 13:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a beszéd képességét magukban hordozzák...lehet velük beszélni.

De ha te akarsz, akkor nem. Több millió hasonló tinilány szeretne vele beszélni, és mindent megtennének érte...a legközvetlenebb, ha követed twitteren/blogját/myspace/facebook..nem tudom, hol van regisztrálva.

2009. aug. 15. 13:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
twittere nincs az biztos de viszon peter facinellinek van! Am én is akarok azaz szeretnék vele beszélni dee egyszer csak lejön magyarországra, nem? Vagy ebben csak énbízom?
2009. aug. 15. 13:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
JAjj ne kezdjétek már...az Alkonyat rajongók pontosan olyan droidokká lesznek mint a HSM rajongók...most komolyna...lehet velük beszélni...atyám...nemsokára az jön, hogy ha kimegyek amerikában van esély rá hogy összejövök vele...
2009. aug. 15. 13:59
 5/18 anonim ***** válasza:
42%

Jó, van már, van aki ilyen fan van aki olyan, senkinek semmi köze hozzá!

LOVE TWILIGHT(L)

2009. aug. 15. 18:20
 6/18 A kérdező kommentje:
jeeeeeeeeee:) köszi
2009. aug. 15. 18:21
 7/18 A kérdező kommentje:
amugy nem csak tinik imádják öt!!!!!!vagy is nekem csak tetszik:)SZIVESEN elcsevegnék vele:) iwiwen is kerestem de a sok hülye csinált neki szoval nem ö az:( nem is tudom hogy lehetne megnézni biztos van valami igazi oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 15. 18:23
 8/18 anonim ***** válasza:
én a 2 pasi meg egy kicsi Jake-jével váltottam pár szót--TWITTER-en:)
2009. aug. 16. 07:47
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
az IWIW magyar oldal,miért lenne fent???
2009. aug. 16. 07:48
 10/18 anonim ***** válasza:
29%
Én voltam ki megvédte a Twilight Fanságot, itt:) De, már máshol is, szócsatában verhetetlen vagyok! Am lépj be pár fanclubba és hátha találsz valaki olyat aki beszélt vele vagy valami. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen:
2009. aug. 16. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!