Szerintetek lehet a külföldi sztárokkal beszélni?
Figyelt kérdés
akár msn is!létezhet ilyen?:) vagy kizárt???? igazábol Robert Pattinsonnal szeretnék :O aki tud valamit az irjon:)köszi2009. aug. 15. 12:56
2/18 anonim válasza:
Hát, a beszéd képességét magukban hordozzák...lehet velük beszélni.
De ha te akarsz, akkor nem. Több millió hasonló tinilány szeretne vele beszélni, és mindent megtennének érte...a legközvetlenebb, ha követed twitteren/blogját/myspace/facebook..nem tudom, hol van regisztrálva.
3/18 anonim válasza:
twittere nincs az biztos de viszon peter facinellinek van! Am én is akarok azaz szeretnék vele beszélni dee egyszer csak lejön magyarországra, nem? Vagy ebben csak énbízom?
4/18 anonim válasza:
JAjj ne kezdjétek már...az Alkonyat rajongók pontosan olyan droidokká lesznek mint a HSM rajongók...most komolyna...lehet velük beszélni...atyám...nemsokára az jön, hogy ha kimegyek amerikában van esély rá hogy összejövök vele...
5/18 anonim válasza:
Jó, van már, van aki ilyen fan van aki olyan, senkinek semmi köze hozzá!
LOVE TWILIGHT(L)
6/18 A kérdező kommentje:
jeeeeeeeeee:) köszi
2009. aug. 15. 18:21
7/18 A kérdező kommentje:
amugy nem csak tinik imádják öt!!!!!!vagy is nekem csak tetszik:)SZIVESEN elcsevegnék vele:) iwiwen is kerestem de a sok hülye csinált neki szoval nem ö az:( nem is tudom hogy lehetne megnézni biztos van valami igazi oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 15. 18:23
8/18 anonim válasza:
én a 2 pasi meg egy kicsi Jake-jével váltottam pár szót--TWITTER-en:)
9/18 anonim válasza:
az IWIW magyar oldal,miért lenne fent???
10/18 anonim válasza:
Én voltam ki megvédte a Twilight Fanságot, itt:) De, már máshol is, szócsatában verhetetlen vagyok! Am lépj be pár fanclubba és hátha találsz valaki olyat aki beszélt vele vagy valami. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!