Csobot Adél jó nő?
2012. nov. 9. 21:43
21/32 anonim válasza:
Nem jó nő de csinos ,ha ezt így lehet érteni
22/32 anonim válasza:
jó alakja van, csinos, de kissé manófejű
23/32 dius23 válasza:
nagyon csúnya, és akkor még a viselkedéséről ne is beszéljünk..
25/32 anonim válasza:
27/32 anonim válasza:
kinézetre elmegy...:D de elviselhetetlen...:D
28/32 anonim válasza:
A szépségbe valóban az arc is beletartozik.
És valaki azt mondta: megnézné, hogy néz ki az, aki szerint csúnya. De utálom az ilyen dumát. Attól, hogy valaki maga nem csinos, még meg tudja állapítani, hogy a másik ember az-e, mint ahogy attól, hogy nem tudok maratont futni, még meg tudom állapítani, hogy valaki beért-e a célvonalba.
29/32 anonim válasza:
És ezt az irigyek vagytok dumát sem értem. mért mondaná bárki azért, hogy csúnya, mert irigy? Először is az alakját esetleg elfogadnám, de az arcát semmiképpen, másodszor, nem leszek szebb azzal, hogy őt lerondázom, szóval ez gyerekes érv.
30/32 anonim válasza:
egyetértek a közvetlen előttem szólókkal,a másik,hogy ki az a válaszadók közül,aki személyesen ismeri,közeli barátja,rokona Adél?? mert azt hogy idegesítő-e azt csak azok tudhatják,akik ismerik is,és nem csak néhány csevej a riporterrel alapján döntik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!