Csobot Adél jó nő?
2012. nov. 9. 21:43
11/32 anonim válasza:
Borzasztó csúnya,azzal a hegyes orrával..brr.Együtt vannak Istenes Bencével,biztos Adélkának csak azért kell,hogy valakihez "tartozzon" és ez által bent maradjon végig a műsorban.Szánalmas.-.-"
12/32 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Nincs együtt Istenes Bencével, ez hülyeség.
2012. dec. 6. 21:16
14/32 anonim válasza:
Ezen a képen például pocsékul néz ki az idétlen behúzott nyakával.
Kinek a pap, kinek a papné..:)
Nekem a Malek Miki..:)
15/32 anonim válasza:
Szerintem szép,meg jó alakja van(női szemmel nézve is)
viszont borzasztóan irritál ahogyan viselkedik.
16/32 anonim válasza:
Lehet, hogy testalkatra szép és a "szépség" szóban nem a lábtól a nyakig, hanem tetőtől-talpig szoktuk nézni!
Tényleg testalkatra jó, de ezt a fejet nem cserélném el semmire!(Na nem is beszélve az orráról!)
Ha meglett műtve akkor nem kellett volna, ha nem lett megműtve akkor megkellett volna !
17/32 anonim válasza:
Kiesett, vagy halad még a siker felé?
Jó nő, nem jó nő...de szeretnék én olyan fiatal lenni.
A mai eszemmel. :))
18/32 anonim válasza:
Szépségversenyt nyert :DDDD Hol könyörgöm vmi pusztában 5 parasztlány között hahaha Ugy nem nehéz. A verseny szinvonala szerintem világos mindenki elött ha ez a f*scsimbok nyert ott bármit is
20/32 anonim válasza:
Külsőre nem rossz , de a stílusa nagyon fárasztó meg idegesítő , álomvilágban él . Egy körre megérné de feleségnek soha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!