Harry Styles vs. Liam Payne?
Figyelt kérdés
Ki a jobb? Minden szempont számít.2012. nov. 6. 14:01
1/12 anonim válasza:
Mind a kettő! :)) de ha mégis muszáj választani akkor Liam ^^
sL'sd ;D
3/12 anonim válasza:
Pont ők a két kedvencem! Habár mindenkit szeretek a bandából!xd Harry szerintem helyesebb de emberségre nekem Liam szimpibb!
4/12 anonim válasza:
Harry. Emberileg és külsőleg is :D
5/12 anonim válasza:
Hűű hát.. nem vagyok valami óóriási nagy rajongó, sőt talán annak se mondanám magam, de szeretem őket.. Viszont pont ez a kettő, akiket külsőre nagyon nem bírok. De ha úgy emberileg kéne választani közöttük, akkor Liam-et választanám
6/12 anonim válasza:
Louis:D
De a kető közül Liam-nak van jobb hangja
7/12 kínaimandarin válasza:
Liam ocsmány!! Harry pedig....ő simán harry XD ő olyan, akiről mindig a 69 jut az eszembe XD
9/12 anonim válasza:
Minden szempontot beszámítva Harry és Liam közül nekem Harry és Liam a szimpatikus. Ennyi! :D
One Direction!
10/12 jávor kinga válasza:
Mindkettőt imádom Louis, Zayn és Niall mellett, de ha választani kellene habozás nélkül Liam <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!