Sdan kérdése:
Nektek mi a véleményetek a (z) 1D-ről?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 18:11
1/10 chrishu válasza:
Ugyan az ami 200 kérdéssel előbb volt
2/10 chrishu válasza:
Egy régi kérdésre ezt válaszoltam: Nekem se tetszik az a "banda".
Nem mondom, hogy tehetségtelenek, de az, hogy a dalszövegíró szerzi a számaikat a stilyst pedig a ruhákat az már szánalmas
De a 'durvább' fanoktól már ki vagyok...
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
ja bocs. nem láttam h már ennyiszer ki van írva xD
2012. szept. 26. 18:30
5/10 Hinamori ~Yoseob~ válasza:
olyanok mint 5 Justin Bieber...
7/10 anonim válasza:
ILTSM omg haz, nialler, sassmasta , dj malik , leemmo.
come to hungary..
8/10 anonim válasza:
Tényleg nagyon sok kérdés foglalkozik ezzel a témával. Némelyiknél nagy csatározásik folynak éppen nagyon unatkozó részvevőkkel.
9/10 anonim válasza:
Őszinte leszek!
Én úgy gondolom, hogy egy iszonyatosan tehetségtelen langyi banda. A zenéik semmitmondó és sz@r. Hangjuk egyáltalán nincs, csak felvan javítva. Kinézetük egyáltalán nincs, semmi férfias nincs bennük! tizenéves kislányok szeretik, bomladoznak ezekért a tucattermékekért. De én úgy gondolom, hogy 10 év múlva sehol se lesznek, a kutya se fog rájuk emlékezni.
10/10 anonim válasza:
Szerintem egy felkapott mai "menő" zene.Jó példa arra hogy 5 átlagos kinézetű,kb semennyi tehetséggel nem rendelkező fiú hogy lesz divatos jó stylistekkel,feljavított hanggal, és némi jópofizástól.Egyáltalán semmi különleges nincs bennük,és csak háttérbe szorítják az igazi tehetségeket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!