Miért szakított Danielle és Liam?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon aranyosak voltak, és úgy is látszott, hogy jól megvannak... :/ Valaki esetleg tudja a szakítás okát?2012. okt. 4. 06:46
1/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, Liamnek nem volt ideje rá, ezért. Az meg természetesen nem igaz hogy Liam + Leona randiznak...Mert úgye akkor Liamnek Leonára sincs/lenne ideje.
Remélem megfelelt. :)
2/13 anonim válasza:
Nekem kicsit furcsa, hogy a távolság miatt! Hisz eddig se voltak mindig együtt. Mikor az első turnéjukon voltak, akkor is sokat voltak külön. Nemrég meg össze is költöztek. Szerintem Danielle megcsalta Liam-et, csak nem akarják elmondani, ezért találták ki ezt a távolság hülyeséget.
3/13 anonim válasza:
minden kapcsolat véget ér egyszer, ennek is vége lett! mi rajongók nem tudhatjuk az igazi okát, csak találgatni tudunk! nem kötik az orrunkra...:/
4/13 anonim válasza:
A sok utazás miatt.Túl keveset tudtak együtt lenni.:((
5/13 anonim válasza:
Daniell szakított vele, mert elege lett hogy a sok "rajongó" fenyegető üzeneteket írogattak neki.
6/13 anonim válasza:
Mert a féltékeny rajongók zaklatták őket
7/13 Lucky04 válasza:
Én a Popcorn-ban azt olvastam, hogy Danielle nem tudta elviselni az irigy rajongók fenyegető leveleit. Ja és még azt, hogy barátokként váltak elé. Kár, szerintem is anyosak voltak együtt.
8/13 musicmakesmefree válasza:
Emberek. Liam csalta meg Danielle-t. Ezt több helyen is elmondták a barátaik. Ezért szakított vele. Azt mondják hogy barátok maradtak, igen. És Danielle biztos ezért kérte vissza az autót amit Liam-nek vett...
9/13 anonim válasza:
musicmakesmefree
hol láttad azt hogy a barátaik ezt mondják?
tudsz linkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!