Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért lohad Alizee arca?

Miért lohad Alizee arca?

Figyelt kérdés

Mára elég furcsa lett Aliee arca. Kiüresedett életunt lány benyomását kelti arc alapján. Az új képeken ez egyre szembeötlőbb itt az összehasonlítás

[link]

[link]

Régen egész lolítás fiatal lányos volt az arca ami normális, de mára amolyan maszkszerű mimikátlan lett és a fél arca is lohad, mintha kimenne az élet belőle.

[link]

Miért lehet ez ? Én nem látok bele a magánéletébe, drogozik ? Elfuserált plasztikai műtét, botox ? Vagy antidepresszáns ? Ti mit tudtok.

2012. okt. 17. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki ő,de van egy tippem:szerintem ezeken a képeken nem sminkelt,nincs rajta alapozó.Nem ez a különbség?Nézz csak rá,teljesen natúr kinézete van az utóbbi képeken...17/L
2012. okt. 27. 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Első vagyok:most látom hogy a szeme ki van húzva,de az nem lényeges,a bőréről beszéltem.Amúgy mintha sötétebb lenne a bőre.
2012. okt. 27. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!