Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért maszkszerű mimikátlan...

Miért maszkszerű mimikátlan Alizee arca?

Figyelt kérdés

Mára elég furcsa lett Aliee arca. Kiüresedett életunt lány benyomását kelti arc alapján. Az új képeken ez egyre szembeötlőbb itt az összehasonlítás [link]

Régen egész lolítás fiatal lányos volt az arca ami normális, de mára amolyan maszkszerű mimikátlan lett és a fél arca is lohad, mintha kimenne az élet belőle.

[link]

[link]

[link]

Miért lehet ez ? Én nem látok bele a magánéletébe, drogozik ? Elfuserált plasztikai műtét, botox ? Vagy antidepresszáns ? Ti mit tudtok.

2011. jan. 10. 06:13
 1/4 anonim ***** válasza:

A sztárgyár sajnos ilyen, ő pedig hamar bekerült a darálóba.

Én anno a Tv5-ön láttam egy számát, még 2-3 évvel azelőtt, hogy nálunk játszani kezdték, valahonnan lehalásztam az albumot, jó volt ,tetszett, akkoriban sokat hallgattam, a lány is aranyos volt. Aztán ahogy betöltötte a 18-at ráhúzták ezt a ringyós, valagmutogatós imidzset. Gondolom ez a trendi, ezt kajálja a nép.

Mivel nekem az új számai nem jöttek már be annyira, azóta nem követtem mi lett vele. Azt tudom, hogy egy időre szünetelt a karrierje, mert férjhez ment.

Magánéletébe nyilván én se látok bele, gondolom éli a sztárok életét annak szokásos dolgaival együtt.

2011. jan. 10. 08:07
 2/4 anonim ***** válasza:
azért a photoshop is rájátszik kicsit sztem :)
2011. jan. 11. 19:37
 3/4 anonim válasza:
47%
Hülye az nem fotosop, mind eredei nívós magazinokban megjelent kép. Ilyen az arca. Félig rohad.
2011. jan. 11. 21:12
 4/4 anonim válasza:

Nézd meg ezt a klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=CLJ1EFr_gXQ&feature=player_em..

Egészen más itt is mint a régebbiekben.. mondjuk most 26-27 éves tudtommal.. szval elégsokat változott a Moi Lolita óta..

Ez 2003 as.. : http://www.youtube.com/watch?v=Ik5Nh94v7EQ itt is elég fiatal még.. de tény rengeteget változott.. de született egy gyereke is.. biztos az is közre játszik..

2011. jan. 11. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!