Ki a jobb pasi? Taylor Lautner vagy Robert Pattinson?
rob!
de nem a való életben, hanem a filmben!
Épp ez az, hogy a Twilightban hogy néz már ki??4 Komolyan én kiröhögöm saját magam, hogy nekem úgy bejött..
Én imádom a való életben. Egyszerűen huh annyira aranyos! Leszar.m, hogy néha úgy néz ki mint 1 csöves.. Mi teszi ezt? Hát a média meg a sok nyomott agyú rajongók akik úgy rámásznak mint a piócák..
Immáádom robot (L) Ezért sem fogok rámászni, ha jön Pestre.. Nem fogok beállni a sorba sikítozni.
Taylor is nagyon aranyos, és korban egyidősek vagyunk, szóval.. :D Mondjuk a New Moonba (film.mozi)majdnem kiugrottam a bugyimból.. :D
Én Robot választanám! Egyszerűen számomra tökéletes!
Mosolyog, vidám, klassz zenéket hallgat, tetszik, hogy állandóan humorizál, és ahogy néha néz, hát majd elolvadok... És az öltözködése is bejön! Nekem a csöves style-al is tetszik!
De Edward nagyon nem jön be! Olyan feje van, mint egy kómásnak... :S
Taylor Jacobként bejön. A való életben viszont nem randiznék vele!
A New Moonban annyira jó állt neki a hosszú haj, hogy húúú..
De Én Robertet választanám! :)
Taylor a legjobb^^
annyira cuki *-*<33
taylor.*-*
ahhhhw
az a felsőtest.*-*
Taylor-ról az a linkelt kép,amin rövid hajjal van,az tök jó.Nekem ő jön be jobban.És nem csak hintőporral néz ki jól,mint a Tökös Robi(a patiszon).
Taylor!!!!!!!!!
Robert:helyesebb mint Taylor és érettebb is sztem
Taylor:Cuki meg helyes is:P:$
SzAl NeM lehet választani:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!