Ki a jobb pasi? Taylor Lautner vagy Robert Pattinson?
én egyiket se ismerem,csak Pattinson-ról hallottam már.ő nekem abszolút nem jön be,igazából Lautner se,olyan mint egy 8 éves...
de hosszú hajjal is megnéztem(mivel itt írták előttem..)mindjárt más:)
szóval Lautner.
Nekem egyik sem kéne, az tuti. Mikor Pattinson megkapta Cedric Diggory szerepét a Harry Potterben, már akkor is baromi nagyot néztem, hogy Úúúúristen, EEEEZ játssza a 'szép fiút'? Szerintem elég ronda... Úgy néz ki, mint egy csöves. A másik fiú meg az Alkonyatban még néz ki valahogy, de amit pl. belinkeltek róla, azon olyan, mint egy rossz b*zi. Persze ez csak az én véleményem.
20L
Hát nekem mindkettő átlagos.
Sajnos TAylor-nak az a hosszú haj paróka... :S
De nekem TYlor kön be jobban, jobban illik korban is :D
Egyik sem.. :D
Robert mint egy csöves. Taylor meg mint egy ovis.
Nekem Edward Cullen jön be...Csak is ő..De mivel ő nem létezik.. :S
Inkább Taylor... igaz h., nagyon fiatal, de akkor is...
Ez a Tökös Robi( én így nevezem Pattisont)...
egy undorítóan ronda, gürhes, nyálas, szép fiú...
és azt hiszi magáról, hogy jóképű...
Nevetséges... a sok lány azért szereti mivel Edward Cullen a világ legjobb pasija... de ha egy (igazi) csöves kapta volna meg a szerepet azt is ugyanúgy bálványoznátok... de nekem mindegy!
és akkor most
*dobpergés*
LEHET LEPONTOZNI!!
Robert!!!!!!!!!!!!!!
Tudom hogy nem éppen egy olyan Zac Efron-féle szépfiú, de épp a ,,lázadó" külseje miatt olyan vonzó.
Ami meg azt illeti, hogy azt hiszi magáról hogy milyen jóképű...szerintem ez egyáltalán nem igaz. De mindenkinek megvan a maga véleménye.
Amúgy meg Taylor nekem se tetszik. Tényleg olyan kisfiús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!