Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a jobb pasi? Taylor Lautner...

Ki a jobb pasi? Taylor Lautner vagy Robert Pattinson?

Figyelt kérdés
nekem Robert tetszik, viszont Taylor sem rossz!:D szerintetek?
2009. aug. 6. 16:05
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom h. neked miben jelenik meg a lázadó külső, de ha stylistok által kreált ocsmány öltözetben és a "sztár"fodrászok által készített pár évig elfekudt meg nem fésült fejre gondolsz... akkor nem akarok lázadó lenni...xd
2009. aug. 8. 15:17
 22/54 anonim ***** válasza:
94%
Nekem Robert jön be jobban, de Taylor sem rossz :)
2009. aug. 12. 16:30
 23/54 anonim ***** válasza:
86%

Taylor...mert ő a valóságban és a filmben is jól néz ki, nem úgy mint Robert aki csak a filmben néz ki normálisan!!!

Lehet lepontozni:P

2009. aug. 13. 18:25
 24/54 anonim ***** válasza:
77%
Robert.(L)
2009. aug. 19. 20:30
 25/54 anonim ***** válasza:
88%
Taylor!! És tökre igaza van az elöttem szólónak, hogy ő legalább az életben is ugyan olyan helyes mint a filmben, na meg persze ő dolgozott a szerepéért, nem úgy mint Rob aki az edzőterembe se volt képes lemenni és az izmokat firkálni kellett rá.. Na meg Taylor korban is sokkal közelebb áll hozzám :D Így legalább ha találkoznék vele, nekem is lenne esélyem.. :P
2009. aug. 20. 18:56
 26/54 anonim válasza:
94%
Taylor v Robert mind2 nagyon helyes
2009. szept. 7. 15:48
 27/54 anonim ***** válasza:
79%

a twilighban Robert jött be, de mikor megláttam a New Moon trailerét... húúú hát akkor elgondolkoztam :) az a test, nem semmi :)

úgyhogy most nem tudok dönteni :D

2009. szept. 9. 23:55
 28/54 anonim ***** válasza:
75%

ha a Twilightot nézzük, egyértelmű, hogy Robert...

ha a New Moon-t....hááát... ott nem tudnék dönteni...

és a Robert filmen kivül néha helyes, néha nem,

Taylor viszont olyan gyerekes néha, szóval nemtoom...

2009. szept. 14. 17:38
 29/54 anonim ***** válasza:
64%

Robert! :) Szerintem Taylor még nagyon gyerek. A New Moonban nem semmi, és az EW fotók is nagyon jók lettek róla, amiket kristennel csináltak, de szerintem ő még gyerek. Pár év múlva biztos ő lesz a világ legjobb pasija, de én jobban szeretem az olyan gondolkodású embereket mint Rob. Olvas, jó zenéket hallgat, nincs elszállva magától, nagyon helyes, és van kisugárzása. Mondjuk az Taylornak is van, nem kicsi...:) De akkor is Rob :)

21/L

2009. szept. 16. 15:12
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok dönteni! Én mindkettőjükkel randiznék... :) Mindkettő másban jó! Rob férfias, és mindenből viccet csinál, Taylor meg hülyéskedik, nevet, viccelődik... Én bármelyikükkel jól érezném magam! :)
2009. szept. 21. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!