Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miley cyrus szűz még?

Miley cyrus szűz még?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 18:42
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
előző vagyok, és 15/f
2010. jún. 28. 12:59
 22/36 anonim válasza:

ezt innen loptad... :

[link]

2010. jún. 28. 18:49
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves "A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:49" válaszoló!

Ha ezt nekem írtad, hogy "innen loptad", akkor tévedtél.

Az oldalt ismerem szoktam is ott Miley híreket olvasni, de fórumot nem szoktam nézni, mert tudom hogy a nagy részük csak szidják ok nélkül, mint itt is.

és ha már itt tartunk ezt az erénygyűrű-s dolgot képzeld el, magamtól írtam, de a South Park is közre játszott benne.

Szóval légyszíves gondolkodj el ezen.

Ha pedig nem is nekem írtad, csak a kérdés kiírójának írtad, hogy innen vette a kérdést, akkor én kérek elnézést és, hogy pazaroltad az idődet amíg elolvastad a mondandómat.

Daint

2010. jún. 29. 18:41
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem,írta 1 újság "nagy hír"címen
2010. jún. 29. 19:03
 25/36 anonim ***** válasza:

akkor még 1x bocsi, de ez engem is idegesít pont tegnap olvastam egy "hírt" hogy "Katy Perry nyilvánosan megpofozta vőlegényét."

Erről ti most mit gondoltok ? én azt gondoltam hogy vmi gálán vagy máson jól felpofozta, hogy csattant is.

De elolvastam a cikket és annyi volt az egész, hogy házi videót csinált(ak) Russel Brand és azt mutatta, hogy mit ad el egy oldalon és felemelte a közös cicájukat, hogy ez is eladó, erre katy elsétált a kamera előtt elvette a cicát és csak egy kicsi (pofonnak nem igazán nevezném, inkább simogatásnak) megpofozta.

bocsi az off-ért

2010. jún. 30. 11:17
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Én a neten olvastam 1 oldalon hogy már (állítólag) nem szűz. Így volt oda irva :

Miley megszegte a tisztasággyűrű fogadalmát és lefekütt barátjával Liam Hemsworth-tal! Bár az apja tiltotta neki de ő mégis megtette. A Popcorn című újságban olvasható, hogy Miley-nak elege van a tinilányos imizsből és szeretne égre felnőni. Ez az öltözködésén is megláccíik: fekete mini, szakatt pólók és nadrágok. Persze a vörösszőnyegen ő is szép mind bárki. Az Oscar gálára is egy gyönyörű ruhában ment.

[link]

nemtom hogy igaz-e d nekem mind1

2010. aug. 23. 14:45
 27/36 anonim válasza:
84%
NEM LEFEKÜDT LIAMMAL.
2010. szept. 5. 14:14
 28/36 anonim válasza:
66%
sztem már 14 évesen nem volt szűz....
2010. okt. 30. 14:32
 29/36 anonim ***** válasza:
Hát ezt csak ő tudja,ha nem is szűz,úgysem fogja nagy dobra verni!!!!
2010. nov. 13. 17:42
 30/36 anonim ***** válasza:

Na drágáim figyeljetek.:)

Honnan tudnánk?

Én nagyon szeretem Miley-t, és oké hogy van tisztasággyűrűje, de ez nem garancia semmire.

Ezt csak ő tudhatja biztosan, és ez igy va rendjén, mert magánügy.

A firkászok meg tudjátok milyenek..nem kell hinni nekik. :)

2011. jan. 7. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!