Miley cyrus szűz még?
vagy igen vagy nem
szerintem nem nagyon tartozik itt senkire csak rá...
lehet hogy az mert 100 weboldal csak azzal hogy mikor ment ki WC-re (így elég nehéz bármit is csinálni :)
de viszont ha azt nézzük 17 éves lányok közül hányan szüzek még...
hát elég ribancosan viselkedik, meg azok a képek róla ... :S én nem bírom, elég gusztustalan feje van a csajnak :S:D
19/F
Ugyanmár, szerinted miért van karrierje?
Az egyik disneys főarcot tuti látogatja néhányszor
nem tudom,nem vagyok/voltam ott....
de az biztos hogy tisztaság gyűrüje van a rajongók miatt,de a szexes képek...hát..már nem igazán mondhatjuk szüznek,de 1 biztos:önkielégítést szokott neki csinálni a barátja...
Gratulálok utolsó előtti válaszoló XD
"önkielégítést szokott neki csinálni a barátja..."
mi az, hogy önkielégíti a barátja Miley-t ???
Vagy ezt csak én nem értem ?
Am nem tudom hogy szűz-e még, de mondjuk ha nem akkor már mindenki leribancozza, nem azért de most 2010-ben hány lány szűz még 17 évesen ? és most a csúnyákat zárjuk ki mert nekik van megfelelő indokuk :D
Meg attól hogy ő híres akkor 20 éves koráig szűz is maradjon vagy tovább ???
A tisztasággyűrűt meg hát a Disney erőltette mindegyikőjükre (szerintem), mert van a Jonas f@szság azért nem hiszem hogy ők is szűzek még mert 17-18 évesek lehetnek szerintem, de ha azok, akkor se tetszik nekik annyira, hogy "nem" lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!