Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nagy Feró szerintetek is...

Nagy Feró szerintetek is eladta magát?

Figyelt kérdés
Az a rózsaszín póló rajta vasárnap.... Hát nem is tudom.
2012. okt. 3. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
eléggé hülyeségnek tartom ezt a megfogalmazást és az ezzel járó felháborodást.. minden híresség eladja magát, mivel ez a foglalkozásuk.. régen is ugyan úgy a pénz miatt csinálta ő is és mindenki más, csak akkor az volt a divat, amit képviselt és abból jött a pénz manapság pedig ebből.. ez a szórakoztató ipar lényege
2012. okt. 3. 17:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben de akkor ne szidják a Justin Biebert, meg az Sp-t, stb. Mert abban a rózsaszín pólóban Nagy Feró sem tűnt rockernek. És szerintem Sp-nek, Fluornak nincsenek rossz zenéik
2012. okt. 3. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
(első vagyok) én nem szidom őket egyáltalán.. igaz, nem jönnek be a zenéik, de nem foglalkozom vele, csak azt hallgatom, amit szeretek.. ezek is olyan gyerekes dolgok, hogy amit szeretünk azt istenítjük, amit nem, azt pedig oltjuk ezerrel.. nem szabad ennyire komolyan venni az ilyen fajta dolgokat
2012. okt. 3. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszban benne van minden a kérdésedre.

Hogy jön ide SP ? Meg Fluor ? Nem igazán tudod TE, kedves kérdező, hogy mit is akarsz kihozni ebből a dologból.

2012. okt. 3. 17:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt akarom kihozni, hogy szidják ezeket a fiatal énekeseket, közben meg maguk is nyálasak. Egyszerűen irritál Nagy Feró rózsaszín pólója. Ha egyszer ő rocker, meg az ország csótánya, akkor ne engedje már hogy minden szart ráadjanak.
2012. okt. 3. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt láttad már: http://www.youtube.com/watch?v=gtOV7bp-gys

Kb 8 10 éve kiröhögtük volna Robbie-t ebben a paprikajancsi ruhában. Nemde?

Vagyis a világ változik. És a változatosság gyönyörködtet, szokták mondani. ha bőrszerkóban , és baboskendőben ülne most is ott, akkor azt mondanák rá, hogy egy vén f@sz aki nem képes megújulni. Nem a rózsaszin pólót védem, sem Ferót, mert amúgy lesz@rom, csak valakit nem szabad a kinézete, az öltözete, magyarul a külsőségek alapján megítélni.

2012. okt. 3. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

Nagy Feró egy szégyen,nem rocker az.Egy seg.gfej.

Egyetértek veled.De nem a rózsaszín póló miatt,már régen eladta magát.

2012. okt. 6. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!