Lindsay Lohan tényleg ennyire ronda lett? Hogy képes valaki így elcsúfítani magát?
2012. aug. 31. 14:55
2/8 anonim válasza:
Hát ritka ronda lett, a sok műtét, smink, szoli meg minden... ki tudja miket szed.
4/8 anonim válasza:
Alkohol, drog, szoli, hoolywood ezt teszi az emberekkel, nincs ezen mit csinálni. Szinte majdnem mindenki rákap a szerekre.
5/8 anonim válasza:
igen, ahogy előttem is írták, a sok drog meg ital tette így tönkre szegényt. sajnálom, olyan aranyos volt, és szörnyű látni, hogy abból az aranyos kislányból, aki volt, pl az "Apád anyád idejöjjönben", ilyen csaj lett.
7/8 anonim válasza:
szegény lány jól elcseszte a karrierjét, nagy jövő elé nézett pedig:/
8/8 anonim válasza:
Gondolom drogok, alkohol, éjszakázások, vad party-k, orgiák fűvel-fával, szoli, cigi, műtétek. Stressz....Ez így mind együtt.
Az egyik durva dolog, hogy már 28 éves korára elé leharcolt lett. :(
A másik, hogy ugyanabban az évben születtem, mint Lindsay Lohan. Mutattam a barátomnak képet a mostani LL-ról, és nem hitte el, hogy egykorúak vagyunk (engem mai napig fiatalabbnak néznek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!