1/7 anonim válasza:
vörös hajjal és a szép teltkarcsú alakjával egészségesen igen. pl az anya lánya unokájában, bajos csajokban, egy hisztérika feljegyzéseiben szép.
a bedrogozott anorexiás fekete hajjal nem tetszik. így még nem láttam filmben.
2/7 anonim válasza:
Vörös hajjal, normális testalkattal nagyon szép. Csak nehéz elvonatkoztatni attól, hogy egy alkoholista, drogos r.banc. Ez eléggé sokat elvesz a szépségéből.
3/7 anonim válasza:
Igen szép volt valamikor,de mostmár egy összeszakadt rongy:D
4/7 anonim válasza:
Az összes filmben jól néz ki amit eddig láttam...viszont valójában szerintem eléggé 'ronda'...már azért is amilyen nő lett belőle a drogok miatt
5/7 anonim válasza:
a vörös haj jól állt neki nagyon, úgy szép
a szőke nagyon nem illik neki
6/7 anonim válasza:
Engem annyira irritál, hogy azokat a filmeket sem nézem meg, amikben benne van.
7/7 anonim válasza:
Régen szép és csinos volt. :(
Mára sajna megcsúnyult, ronda lett. Idősebbnek néz ki a koránál. A csinos alakja helyett hol meg van hízva, hol gebévé van soványodva.
A tudat hogy hogy él (drogok, pia, bulik, vad orgiák), valóban sokat ront a szépségén és a megítélésén.
Az a baj, már 28 éves korára szét csapta magát.
A durva még, egy évben születtem vele, de engem mai napig fiatalabbnak néznek.
A barátom nem hitte el fénykép alapján, hogy egyidős velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!