Szerintetek Perrie Edwards és Zayn Malik kapcsolata meddig fog tartani?
dejó, hogy így gondolod :))
énis így voltam amúgy, először a semmiért utáltam, de aztán rájöttem, hogy miért is utálom őt a pletykák miatt, amikor nem tudok róla semmit?:)
Minimum házasságkötésig szerintem. :D Nem értem azokat, akik úgy gondolják, hogy Perrie nem érdemli meg Zaynt. What the fuck? Érdekes módon Eleanor megérdemli Louist, pedig nincs különleges képessége, amivel kiérdemelte volna Lou kegyeit. :D Ecsém, nem kell szeretni, de a minimális tiszteletet adjuk már meg neki!
A szépség relatív, Perrie elsősorban Zaynnek kell tetsszen, nem nekünk. De szintúgy ide is belinkelnék 2 képet:
Agyonsminkelt Perrie aka ahogy a legtöbben látják: [link] Na, erre Mixer létemre is azt mondom, hogy a Sikollyal szívesebben futnék össze, mint ezzel a szétmázolt arcú Pezzel.
Gyönyörű Perrie aka ahogy csak azok látják, akik felszínes ítélkezések helyett inkább utánajárnak a dolgoknak és azután alkotnak véleményt: [link] Ugye mennyivel kellemesebb a szemnek? :)
Ui.: Félreértés ne essék, én elfogadom és tisztelem mások véleményét még ha az az egyik kedvencemet is ócsárolja, csak a felszíneskedést és az előítéletet nem szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!