Hány éves lányokra jellemző az, hogy színészekbe szerelmesek?
Úgy értem főként ilyen külföldi filmszínészekért vannak oda és nem pedig a környezetükben lévő fiúk iránt érdeklődnek hanem olyan számukra elérhetetlen emberekért vannak oda?
Hány év körüli lányokra jellemző ez?
Megnyugodtam, hogy mások is szerelmesek sztárokba, nem csak én :)
Én kicsi koromban a való világos Leóba voltam szerelmes, utána volt Adam Lambert, Chester Bennington (Linkin Park frontembere), Matt Cohen, majd a vv4-ből Béci xD És van még egy valaki, de ő titok:$
De amúgy észreveszem a normál pasikat is, most pl bele vagyok zúgva egy srácba, aki egy facebook-os ismerősöm haverja. Látásból már eddig is ismertem csak nem beszéltünk (: De úgy vagyok vele, hogy ha a fentebb említettek közül bármelyikükre lenne egy esélyem, nem hagynám ki :)
15l
12-25-?
12 évesen Kevin Sorbo-val kezdődött, most Bill Kaulitz-mániám van, a kettő közötti időt többnyire Alan Rickman töltötte ki. Most vagyok 25 és fél. :)
"Úgy értem főként ilyen külföldi filmszínészekért vannak oda és nem pedig a környezetükben lévő fiúk iránt érdeklődnek"
Ez nem zárja ki a normális, elérhető szerelmeket - legalábbis nálam. Nyugodtan udvarolhatsz a lánynak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!