Hány éves lányokra jellemző az, hogy színészekbe szerelmesek?
Figyelt kérdés
Úgy értem főként ilyen külföldi filmszínészekért vannak oda és nem pedig a környezetükben lévő fiúk iránt érdeklődnek hanem olyan számukra elérhetetlen emberekért vannak oda?
Hány év körüli lányokra jellemző ez?
2012. aug. 20. 19:01
3/15 anonim válasza:
Én pl. 17 vagyok és éppen John Eyzen mániám van. (Francia musical színész, Rómeó és Júliában Mercutiot játssza) Ellőte Tom Ross volt a nagy kedvenc. (Szintén francia Rómeó és Júlia csak Tybalt szerepében. De amióta nincs hosszú haja, már John mániás vagyok)
4/15 anonim válasza:
Én minden korosztályból találkoztam már ilyen lánnyal, a 12-től egészen a 30-on túi korosztályig. Ez nem korfüggő dolog, bár tény hogy a fiatalabbakra jellemzőbb (ezért érezzük mi, 20-on felüliek időseknek magunkat a fangirl közösségben. :D).
5/15 anonim válasza:
off:Uhh,én is néztem a francia Rómeó és Júliában,hogy Mercutio milyen sármos..)
Amúgy én 14 vagyok,ezt a korszakomat élem.De nincs mit tenni,ha a Linkin Park énekese ilyen szexy-hexy...De szerintem ez nem rossz dolog.Attól,hogy nekem ő az álompasi,képes lennék beleszeretni egy "földi halandóba",és észreveszem a srácokat.
6/15 anonim válasza:
szerintem főként a kamaszokra jellemző ez. 12-25 ig találkoztam már ilyen emberekkel :) de biztos vannak idősebbek is..
8/15 anonim válasza:
jaj, akkor megnyugodtam, hogy vannak itt idősebbek is :D
(19 :D)
10/15 anonim válasza:
Az en korszakom: 3-13 :) Mindig volt vki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!