Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van valami értelmes, tehetsége...

Van valami értelmes, tehetséges tinisztár a mai világban?

Figyelt kérdés
Ömlik a sok tehetségtelen 3 napos tinisztár.(pl. Barbee, Selena stb.) Van valami fiatalkorú tizenéves tehetség, aki valóban tehetséges és ért a dolgához, legyen az ének stb?
2009. júl. 19. 23:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Én 12 éves vagyok, és bár én szeretem Miley CYrust meg az ilyesfajta tinisztráokat, az értéktelen, beképzelt sztárocskáktól (pl: VAnessa HUdgens) hányok. Szerintem Emma Watson elég értelmes és helyes lány, nekem szimpatikusnak tűnik, ő nincs elszállva magától és nincsenek nagyon botrányos képei, én barátkoznék vele :)
2009. okt. 4. 18:02
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Ha Balogh Brigitta a 20 évével még fiatalnak számít, na akkor ő tehetséges!
2010. jan. 3. 15:01
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Ide is leírom: ma már nem azt nézik h tehetséges-e, h jó-e a hangja stb.

ELADHATÓSÁG. nincs minőség, csak profit.

ennyi.

Külföldön is, itt is ugyanez van.

Azért érdekes belegondolni, h miben nőnek fel a mai fiatalok, tinik....

2010. jan. 12. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:

00:45

Egyetértek. (egyébként én úgy tudom Miley sosem járt énektanárhoz és zongorázni, gitározni is otthon tanult meg)

Szerintem még Justin Bieber is tehetséges, jól énekel és egyedül tanult megegyedül tanult meg játszani 4 hangszeren is. Biztos vannak még mások, így hirtelen még ő jutott eszembe...

2010. máj. 2. 18:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Még azt elfelejtettem megemlíteni, h Miley magának írja a dalait, amit azért nem sok tinisztár mondhat el magáról...

De színésznőként tényleg sokkal jobb:)

2010. máj. 2. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
selena csoppett sem bekepzelt, miley kezd mar eszhez terni es mar nem nyavogos szamai vannak hanem egy vadoc melyebb hangu szamai vannak. barbee es lola azok ertelmetlen ertelmisegu copialt sztarocskak. hien es luszi ok a megasztarbol jottek tehetseggel es ok igeis tettek le valamit az asztalra. ennyit, lehet lepontozni
2010. máj. 9. 17:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

15:01

Jaja sztem is Balogh Brigitta az tényleg tehetséges...:)

DE Justin Biebertől a falra mászok.Más tehetségesebb tinisztárt nem ismerek de az ilyen hogy SP meg Barbee hát az magyarország legalja...XD

2010. júl. 18. 17:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen :D
2010. dec. 29. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!