Van valami értelmes, tehetséges tinisztár a mai világban?
Nincs... Amúgy engem is idegesít, hogy ezek a hulyék ellepik az újságokat, TV-t, meg mindent.. Lejáratják az egész "sztár-világot", és ezért itélik el mostanában a híres embereket!
Én is énekesno szeretnék lenni, és zenész, meg táncos. Nekem van hozzá tehetségem, csak attól félek, hogy el fognak hanyagolni a háromnapos sztárok miatt.
De most komolyan! Mi lesz az igazi tehetségekkel/muvészekkel? Mondja már meg nekem valaki!
sok van. ha kimondottan a tizenévesek és világhíresek közül gondolod, köztük is van néhány. és még rajtuk kívül sok nem annyira ismert és agyonsztárolt de tehetséges tinisztár is van. csak az emberek automatikusan azt hiszik ami sláger/divat%felkapott/mainsrteam épp, az már nem is lehet igazán jó. és hát az is rátesz egy kicsit, hogy a tehetségek agyonsztárolása meg címlapokon lehozott kitalált vagy valós (esetleg sajtó által felnagyított/eltúlzott) botrányai beárnyékolják a tehetségület és a valódi művészetüket. és hát ne hagyjuk azt se figyelmen kívül, hogy sokszor leszólják a fiatal sztárokat a mindenféle botrányaik miatt meg a pletykák miatt amik róluk szólnak, de abba nem akarnak belegondolni az emberek hogy pl. 16 évesen hirtelen a reflektorfénybe állítva az egész világ elé mennyire nem könnyű megállni a helyét és kezelni a helyzetet egy gyereknek. igazából nem is akarják látni bennük az emberek a tehetséget mert ez most divat és akkor fúúj biztos nem lehet jó, és tehetségtelen. ez az antidivat-divat. vagy van a másik véglet, az agyonsztárolásuk, az imádásuk, pedig mondjuk 18 évesen olyan sokat még nem tehetett le valaki az asztalra hogy már lenne miért isteníteni. csak hát ilyen a rajongás. de attól hogy MÉG nem tett le az asztalra sokat, a jövőben még letehet ha tényleg megvan hozzá benne a tehetség.
szerintem pl. manapság az egyik legtehetségesebb és legsokoldalúbb fiatan tizenéves világhíres színésznő Emma Watson.
aztán ott van a szintén óriási sláger Miley Cyrus. őt nagyon trendi dolog nem hogy csak nem szeretni, de egyenesen utálni. nem igazán értem miért. nyilvánvalóan túl-istenítik, meg korán már belekerült a reflektorfénybe és tett meggondolatlan dolgokat (amik igazából már a magánéletéhez tartoznak, úgyhogy nem érzem tisztemnek ezek felett ítélkezni), de amúgy egyértelműen tehetséges színésznő. énekesnőként nem tartom nagy tehetségnek. a hangja nem rossz, nyilván kapott valami képzést is, szóval kimondottan rossz nem lehet. de a zene mint művészet annyira nem az ő asztala szerintem. jó, hát megvolt hozzá a háttere mert az apja tudjuk, hogy a semmiből küzdötte fel magát az ismertségbe a zene majd a színészet segítségével. és én látom a lányban hogy az apjára ütött. nem csak tehetség, de kitartó és ambíciózus is.
na most mondtam 2 példát, de van jóval több.
csak nem engem keresel ? :D
csakviccvolt..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!