Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok, milyen egy...

Mit gondoltok, milyen egy MAGYAR tinisztár élete? érvek-ellenérvek

Figyelt kérdés

Barátnőmmel beszélgettünk, szerinte nagyon megviseli a fiatalok a "sztárság" stb. Én erre azt feleltem, hogy szerintem nem annyira. Ezért nem is nyúlnak úgy a drogokhoz, mint az amerikai fiatal tehetségek. Mert egy magyar éneked elmegy külföldre és már nem is ismerik, sőt, sokszor belföldön sem.

Nektek mi a véleményetek? Nagyon megviseli őket? Hogyan érintik őket a rossz indulatú kommentek?

2011. máj. 18. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
mondanál egy normális magyar tinisztárt?
2011. máj. 18. 18:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez a másik kérdés... mind futószalagról lerántott bábok... De barátnőmmel a felkapottakról dumáltunk: pl SP vagy Barbee (ő nagy rajongó)
2011. máj. 18. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Az elsőnek rohadt igaza van!
2011. máj. 18. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Én sem tudok, normális magyar tinisztárokról!

De, hogy a kérdésedre válaszoljak!

Biztos vagyok benne, hogy egy fiatal félig gyerek-félig felnőttet megvisel a "sztárság"

Gondolj bele!

Nem mehet végig úgy az utcán, hogy ne nézzen mindenki a pofájába, rosszabb esetben, bele is kötnek!!

Nem tudja eldönteni, kik az igazi barátok, vagy kik azok akik csak a sztárt látják benne!

Szerelemnél ugyan ez!

Ha meg a drogokról beszélünk, nehogy azt hidd, hogy Sp,és társai nem nyúlnak efféle szerekhez...!!

Gondolom őket is megviselik a negatív kommentek!!

Ők is hús vér emberek, ugyan olyan érzésekkel mint Te, csak ők benne vannak a tv-ben..

2011. máj. 19. 00:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát Sp konkrétan nem tudja elviselni a negatív véleményeket ,és képes leállni veszekedni azokkal akik sértegetik. :D

Amúgy annyiban igazad van ,hogy könnyebb dolguk van Magyarországon a "tinisztároknak" ,mint külföldön,de attól még megterhelő,főleg mivel többen utálják őket ,mint szeretik. :D Szerintem a hírnévre meg kell érni ,és nem mindenki alkalmas rá, ennyi idősen pedig senki.

2011. máj. 19. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, SP szerintem se bírja a rosszindulatú kommenteket.

Fluor tök normálisan el tudja rendezni. A twitteren kiírt valamit Fluor erre valami Csaba vagy nem tudom megkérdezte tőle hogy "Te b*zi vagy? :O" Fluor meg visszaírt neki hogy: "sajnos nem! ne haragudj, ha ezzel fájdalmat okoztam! :/" xDD Akkorát nevettem rajta... :D

Amúgy léteznek normális magyar tinisztárok, csak vannak olyan rosszindulatú emberek, akik irigyek rájuk, ezért mindennek elmondják őket. :)

Szerintem jól esik a titsztároknak, hogy megállítják őket, fényképet/aláírást kérnek tőlük, de hogyha fél percenként megállítják őket, az már kicsit idegesítő lehet ... :S

Én személy szerint nem szeretem ezeket a Pataki Attila féléket, nem szeretem az Eddát... De mindenkinek a maga ízlése ;)

2011. jún. 19. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!