Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nincs meg valakinek sp msn...

Nincs meg valakinek sp msn cime? Azaz mas neven Éder Krisztiánnak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 22:15
 71/128 anonim ***** válasza:
100%

hmm tüncike visszamenjéé:D:D

Gabi:D

2009. aug. 15. 21:53
 72/128 anonim ***** válasza:
88%
TE vagy a szánalmas.amúgy Google?de 2 hét után máris másba fogsz beleszeretni nyugi.csakhogy majd 30 évesen nemlessz senkid mert túl nagyra leszel magadtól
2009. aug. 21. 10:00
 73/128 anonim ***** válasza:
85%

Na skacok eddig koncin voltam,meg vasaltam a hajam.

mizu?

TOmi

2009. aug. 21. 10:06
 74/128 anonim ***** válasza:
85%

nálam semmi kül.

jó neked hogy tudod vasalni a hajad nekem sajna már nincs hajam , de van egy trendi kis parókám , amit rendszeresen elhagyok xD

mikor mentek legközelebb bulira?hova?

na majd ott talizunk.

puszi:>>>Mozart

2009. aug. 22. 12:10
 75/128 anonim ***** válasza:
82%

na és jó öreg alkezs haverotokat,Márkot kihagyjátok a buliból?! hinnye tegnap adtam Balázs Palinak hajtippeket...=D

hova megyünk holnap iszogatni(vagyis állatira bebaszni?:D)?

2009. aug. 23. 21:31
 76/128 anonim ***** válasza:
85%

Menjünk valami jó szórakozó helyre ahol jó csajok vannak!

Már jó lenne egy kis pia,meg ilyesmi,tudjátok srácok egy csaj vagy több!

Csá:Tomi

2009. aug. 23. 22:51
 77/128 anonim ***** válasza:
100%
jah elég gáz aza gyerek... nemtom mitesznek rajta a csajok... (a tejszínhabon kívül..)
2009. aug. 25. 22:23
 78/128 anonim válasza:
100%

sziasztok Christina Aguilera vagyok.

annyit énekeltem hogy most semmi hangom nincs, már a gépelés se segít rajta semmit, rámférne egy kis pihenő. valakihez átmehetek?

2009. aug. 27. 22:58
 79/128 anonim válasza:
12%
Sztem attól,h valaki kérdezett valamit nem kéne le hülye p*csázni meg hasonlók nem is értem miért írtok ide egyáltalán ha nem szeretitek sp,és h ha nem tudjátok a kérdesre a választ. sztem az a hülyeség amit elkeztettek játszani röhejes.
2009. szept. 7. 15:38
 80/128 anonim válasza:
26%

Szia :) Sajnos nincsen neki msn-je,de ha esetleg szertnél töle kerdezni célszerübb ha iwiwen irsz neki egy levelet,lehet beletelik majd egy időbe még válaszol( mondjuk ez szerintem megérthető)de mihelyts gondolom elolvassa a leveled kapsz választ is rá:) iwiwje és myspace-je van semmi msn myvip stb.sajnos iwiwen is van több kamus krisztián de amelyiknek lola küldte a meghivott az az övé kb juliusba lett regisztralva :)

remelem segitettem:)

/Ide az emberek segitségért fordulnak nem ,hogy a gyerekes dolgaitokat hallgasák.ez az oldal nem erre van.!

2009. szept. 7. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!