Nincs meg valakinek sp msn cime? Azaz mas neven Éder Krisztiánnak?
hmm tüncike visszamenjéé:D:D
Gabi:D
Na skacok eddig koncin voltam,meg vasaltam a hajam.
mizu?
TOmi
nálam semmi kül.
jó neked hogy tudod vasalni a hajad nekem sajna már nincs hajam , de van egy trendi kis parókám , amit rendszeresen elhagyok xD
mikor mentek legközelebb bulira?hova?
na majd ott talizunk.
puszi:>>>Mozart
na és jó öreg alkezs haverotokat,Márkot kihagyjátok a buliból?! hinnye tegnap adtam Balázs Palinak hajtippeket...=D
hova megyünk holnap iszogatni(vagyis állatira bebaszni?:D)?
Menjünk valami jó szórakozó helyre ahol jó csajok vannak!
Már jó lenne egy kis pia,meg ilyesmi,tudjátok srácok egy csaj vagy több!
Csá:Tomi
sziasztok Christina Aguilera vagyok.
annyit énekeltem hogy most semmi hangom nincs, már a gépelés se segít rajta semmit, rámférne egy kis pihenő. valakihez átmehetek?
Szia :) Sajnos nincsen neki msn-je,de ha esetleg szertnél töle kerdezni célszerübb ha iwiwen irsz neki egy levelet,lehet beletelik majd egy időbe még válaszol( mondjuk ez szerintem megérthető)de mihelyts gondolom elolvassa a leveled kapsz választ is rá:) iwiwje és myspace-je van semmi msn myvip stb.sajnos iwiwen is van több kamus krisztián de amelyiknek lola küldte a meghivott az az övé kb juliusba lett regisztralva :)
remelem segitettem:)
/Ide az emberek segitségért fordulnak nem ,hogy a gyerekes dolgaitokat hallgasák.ez az oldal nem erre van.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!