Nincs meg valakinek sp msn cime? Azaz mas neven Éder Krisztiánnak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 22:15
101/128 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van...humoros választ írt a humoros kérdésre-.-" nekem most michael jacksoné van meg..nemhalt me g most is beszélünk:
Michael üzenete:
I'M BAD,I'M BAD
102/128 anonim válasza:
krisztian_boy_88@hotmail.com
103/128 anonim válasza:
Ez téll. az ő MSN címe?? én úgy tom h nincs neki..de ha van is.. 1nem hiszem h sok ideje van rá, 2aztse hsizem h pont a rajongói zaklassák..
105/128 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nincs msn címe... Bár jó lenne
106/128 anonim válasza:
Nekem meg van az igazi sp be is kapcsolta a kameráját de csak 1x vagy 2x tudtam eddig sajnos beszélni vele:(( speedy_special@live.com
107/128 anonim válasza:
szijja spnek aszem nincs msn cime twiiteren eltod őt érni az tuti h az ővé koncerten is emlitette :)
108/128 anonim válasza:
Én vagyok az Garfield valakinek kell az msn cimem??XD A hivatalos odalán sincs kint az msn cime mert ugyanis nincs msn-e ..-.- kiirta h MSN:nincs...
ennyire értetlen csajt még nemláttam komolyan 17 éves létedre..te sztem nem is vagy 17 hanem v oan 10 kb de lehet annyi sem...szánalmas vagy..
109/128 anonim válasza:
amugy aki nem szereti spt az egyátalán miért nézi meg???-.-
ikszdéé kettőspontnagyák vagytok:DDD-.-
utáljátok? nem kell nézni bmeg!
110/128 anonim válasza:
speedy_krisztianeder@hotmail.com
ő az :)!komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!