Nincs meg valakinek sp msn cime? Azaz mas neven Éder Krisztiánnak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 22:15
94/128 anonim válasza:
tudod, h sp msn cimét most kb százezren jelölték be..:Pés már törölte sztem kb a postafiókját..:D:Dammeg nem akarlak megbántani de nem sok esélyed van..:S:Ssajna
95/128 anonim válasza:
SP igazi msn-je: speedy21@windowslive.com
Ezt bnőmnek adta meg egy koncerten! Ez az igazi msn címe!
96/128 anonim válasza:
cső csávók én Köcsög Pityu vagyok kecsenyétről hogysmint veletek ?? mehetek veletek a buiba?? viszek pénzt is van tíhú pénzem és ha megengeditek hozom magammal disznóvágási feri haveromat és farkas bertalant a híres őrhajóst ja meg bárány attilát dj-t aki a palaceban rezidens XDDD
98/128 anonim válasza:
KöcsögPityu xD téged keresnek a rend őrei moré:D
99/128 anonim válasza:
Szia! Én sajnos nem tudom segíteni de rossz nézni,hogy miket érnak néhányan... -.- Azért mert kell az smn-címe azért még nem kell 13 évesnek lenni....Nekem is megvan pár sztár msn-címe de arttól még nem vagyok P**... -.- *-*
100/128 anonim válasza:
Mit akartál kifejezni utolsó????:O
El kell keserítselek nem vagyok 13 ;) Bocsi hogy van humorérzékem,esküszöm elnézést kérek...ezentúl majd bőgve fogok választ írni;)
Még 13 éves..Jó is lenne....
Pár sztár msn címe?? És kit érdekel???Meg hát majd el is hiszem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!