Nincs meg valakinek sp msn cime? Azaz mas neven Éder Krisztiánnak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 22:15
21/128 anonim válasza:
Marha nehéz megtalálni, mert a hivatalos honlapján van rajta, ahová eljutsz ha beütöd a nevét a google-ba.
Talán több értelme lett volna mint itt lekurv.nyázni a népet.
(hogy én milyen rendes vagyok)
22/128 anonim válasza:
jaj, hagyjad már!!! Hát ahhoz már ész is kell, hogy vki a guglit tudja használni:-) Majd írunk hozzá használati útmutatót, jó?
24/128 anonim válasza:
Az első verzió jó volt hogy indokoltad a dolgot, de hogy utána mindenkit lehordtál a "jó k*rva anyjába", az nem volt a legemberibb vonás... (első válaszadó)
25/128 anonim válasza:
hallod én vagyok SP és mit képzelsz magadról, hogy a privát msn címemet akarod elkérni másoktól, és csak úgy felvenni engem?
26/128 anonim válasza:
Persze te vagy SP!
Én meg a Tomi az AFC-ból.
27/128 anonim válasza:
csá tomi mi a pálya?
jól beb.sztunk tegnap mi?
28/128 anonim válasza:
Hát nagyon király volt.
Ma is megyünk bulizni?
29/128 anonim válasza:
én meg Hófehérke vagyok :D énis ottvoltam bulizni SP-vel meg AFC tomival
30/128 anonim válasza:
Basszus,tényleg??? nagyon részegek voltunk SP-vel,alig emlékszünk valamire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!