Mit gondoltok Dr. House-ról?
Nagyon le leszek pontozva, de akkor is: nagyon nem szimpatikus, hogy úgy adnak el egy sorozatot: "ez de bunkó, mindenkit lefikáz, leférgezi a betegeit, szándékosan rossz gyógyszert ad be nekik, nemtörődöm, drogfüggő, úgyhogy nézd meg!"
Laurie-t kedvelem, mint színész, de House karaktere nekem túl mesterkélt, eltúlzott és erőltetett a szarkazmusa. A sorozat is a két szék (dráma-komikum) közt a padlóra esete. Hangsúlyozom: nálam.
07-14 07:18
Ad be nekik szándékosan rossz gyógyszert? Még sosem vettem észre. Pedig mindennap nézem. Lehet hogy félreértek valamit.
Imádtam, amíg nem kezdték el ezt a hallucinációs meg Cuddys baromságot, és nem tették egy szerencsétlen szerelmes(???) barommá.
Az első 4 évados Houseban leginkább a humorérzékét, az intelligenciáját és a végtelen szarkazmusát szerettem, illetve ebben a szomorú byroni-feelingjében is volt valami szerethető (és szexi:P), még ha a bunkóságot én annyira nem is díjazom, de kétségtelen, hogy neki jól állt.
A 6.-ig évadig néztem, onnantól kezdve no comment, a sorozat egyre kiábrándítóbb amcsi-drámás már-már szappanopera lett, és sajnos vele együtt House karaktere is degradálódott lefele...
Hugh Laurie viszont mindvégig zseniális volt, egyedül miatta fogom bepótolni a nem látott részeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!