Duna House véleményeket várok. Mit gondoltok róla? Leginkább a negatív vélemények érdekelnek.
Szerintem ez nem a társaságtól függ hanem a személyektöl akik bent ülenk.
Mi évekig árultunk 2 lakást, voltak mindenféle közvetítöknél de nem ment. Aztán beadtuk a DH-hoz és 1 hónap alatt mindkettöt eladták azon az áron amit mi akartunk érte. a közvetítö gyerek egyszerüen szuper volt.
Aztán egy házat akartunk eladni, de eléggé kikértük az árát. vagy is annyit akartunk kérni amennyibe nekünk volt, és a házakkal foglalkozó kolléga kiröhögött minket, majd kakilt a házunkra és nem foglalkozott vele, majd hónapok után mentem a kulcsért, és kiderült hogy átadták egy másik társaságnak, ahol az új tulaj nem kapta meg a mi aktánkat söt még a kulcsunkat sem találták. (jó hogy üres volt a ház) de az új társaság rendes volt, habár nem tudták eladni.
szóval a lakásos közvetítö szuper volt, a házas meg egy s@ggfej.
Előző, szerencsésen kifogtad a fiatalembert! :)
Én sajnos nagyon sok negatívot hallottam/hallok róluk:
-a kizárólagosságra törekednek (még te sem hirdetheted a lakást)
-ha nem sikerül az adásvétel ugyan úgy elviszik a jutalékuk és ha visszaköveteled nem nagyon adják vissza
-magas jutalékon dolgoznak (5%)
-elkérik az ÁFÁ-t is (miközben a tulaj nem is kért róla számlát)
-nem dolgoznak együtt más közvetítőkkel, hiába lenne annak a kollégának konkrét ügyfele, aki megvenné
-és sokszor elég lekezelően tudnak bánni az emberrel (kapásból ennyi jutott eszembe)
Nekem a közvetítőkről az a véleményem általánosságban ha el akasz adni egy lakást, hogy kijönnek, megnézik és mindent elkezdenek fikázni. Mikor mondod, hogy mennyit szeretnél kapni a lakásért, akkor rögtön elkezdik, hogy annyiért nem lehet eladni. És mondanak egy olyan árat, amennyinél még a környéken, rosszabb helyen egy totál romos 10. emeleti lakótelepi lakásért is többet kérnek.
Nekik sajnos az az érdekük, hogy minél gyorsabban pénzhez jussanak. Még ha el is lehetne adni magasabb áron a lakást, mert ér annyit, nem fogják elvállalni hogy mondjuk fél évet dolgozzanak fél millióért, ha egy hét alatt el tudják passzolni áron alul a lakást, de a jutalékuk mondjuk nem 500e, csak 400e.
Sziasztok!
Sajnos mi a debreceni DH-nál szereztünk eléggé sok negatív tapasztalatot... Nem tudom, hogy a többi DH milyen, de a debreceni katasztrofális, és lehúzó, kerüljétek!
Sziasztok!
Mi lakasvasarlas elott vagyunk. 2 DH-s lakast is megneztunk mar. Az egyiknel nem a lakas fotoival hirdettek az ingatlant az interneten, ez akkor derult ki, amikor odaertunk. Persze, megesik, adminisztracios hiba, stbstb...de NAGYON amator a reszukrol...itt az ingatlanos elnezest kert, rogton ajanlott alternativakat - ez korrekt volt a reszerol.
Egy masik lakashoz amikor elmentunk, az ingatlanos holgy fel orat kesett majd elnezest sem kert es be sem mutatkozott :) Ott derult ki, hogy jogilag nincs is rendben a tarsashaz (ezt telefonon miert nem lehet elmondani? Amikor ravilagitottunk, hogy ez reszerol nem korrekt, akkor leallt vitatkozni, hogy ez amugy sem erinti egyik felet sem - egyebkent ez jo nagy hazugsag volt a reszerol), majd kozolte, hogy mi abszolut nem vagyunk kepben a kornyeken az arakkal. Az alpari stilus melle meg elmeselte, hogy o egyebkent 100+ millios luxuslakasokat ertekesit csak, ezt jo lenezo stilusban. Megjegyzem, hogy ehhez eleg hiteltelen volt a megjelenese, stilusa, testbeszede. Ha lenne 100 milliom, bizti nem tole vennek lakast :)
Szoval no comment az egesz cegre, teljesen sokkolva vagyunk, nem profik! Ha lehet, akkor nem rajtuk keresztul fogunk lakast venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!