Mit gondoltok a House of the dead 4-ről?
Figyelt kérdés
Szerintem egy kicsit másabb,mint az elődei.
Az első résznek,illetve a másodiknak is volt egyfajta "gótikus" hangulata,az épületek miatt,de a háromnak már nem volt,annak inkább olyan "modern horror" hangulata volt.
Pont,mint a negyedik résznek,de abban még jobban érződik az,hogy a készítők elvonatkoztattak a régi épületektől,városoktól,helyszínektől.
Nektek melyik tetszik jobban?
Nekem a régi,habár a mostaniakkal sincs bajom,sőt!
2011. júl. 13. 20:39
1/2 adamkak válasza:
Én csak most fogom megvenni az első és a második részt. De videóban már láttam mindet. szerintem a 3 és a négy nem jó:(
. de mindenki döntse el maga.Az első három részt egy lalle nevű játékbemútató készítöttől láttam.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. jún. 3. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!