Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hasonlitasz valamilyen sztárra...

Hasonlitasz valamilyen sztárra, ismert emberre? Ha igen, kire?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 13:49
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
én Demi Lovatóra...
2010. júl. 7. 20:29
 32/35 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám azt mondja, hogy Selena Gomezre hasonlítok, és a nagymamám pár méterről nézett egy róla készült képet, és azt hitte, hogy én vagyok... Nos, talán valamennyire rá hasonlítok, vagy inkább azt mondanám, hogy Selena Gomez és Jennifer Stone "keveréke" vagyok. Amúgy régebben azt mondták, hogy tiszta Samara Morgan vagyok, de mióta fodrásznál voltam, soha nem említették meg. :D
2010. aug. 13. 14:43
 33/35 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokszor mondták hogy hasonlítok Miley Cyrusra, de többen mondták hogy Maite Perronira. Mondjuk a barátnőm az már vagy 10 sztárt is felsorolt akikre hasonlítok, csak gondolom nem igazán érdekel titeket :D
2011. ápr. 26. 14:58
 34/35 roselyyka válasza:

Istenem eza sok féltékenység meg irigység ami itt megy XD!

Azt írja hasonlít Eva Longoriára sajnos erre rögtön jöna rosszindulatú válasz hogy szörnyen nézki! Eva Longoria nagyon szép az irigység viszont tényleg szörnyű :)

2013. aug. 10. 18:49
 35/35 Mejlii válasza:
Nekem azt mondtak hogy Justin Bieber-re hasonlitok, nemtudom miert gondoljak ezt
2016. jún. 6. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!