Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber tud egyáltalán...

Justin Bieber tud egyáltalán valamilyen hangszeren játszani?

Figyelt kérdés
És ért valamit a zenéhez, vagy csak nyávog?
2011. jún. 28. 23:41
 1/10 anonim válasza:
91%
furulyázni biztos tud
2011. jún. 28. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

1. ennek semmi köze a valláshoz

2. én sem szeretem, de nem is utálom

3. Attól, h neked nem tetszik vki, attól még neki ugyan olyan jó hangja van, mint másnak, max a stílusa nem tetszik neked. Ergo egy kis balf@sz vagy, aki a neten pattog, osztja az észt, de attól még szegény icike picike bíbörke épp meggazdagszik. És jól is teszi.

2011. jún. 28. 23:49
 3/10 anonim ***** válasza:
köcsögdudán
2011. jún. 29. 00:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Az összes milliárdos (milliomos) énekes tud hangszeren játszani? Vagy igazából egy Bieber fan vagy azért hozod fel a témát.
2011. jún. 29. 00:11
 5/10 anonim válasza:
94%
Én nem hallgatok soha biebert, mert nem bírom sem a stílust sem a zenét. De ami a hangszereket illeti, magától megtanult gitározni, zongorázni és dobolni, van muzikális készsége és nagyon jó hangja, ami kevés embernek adatik meg. Ha nem nyomatják, akkor is vitte volna valamire a zenével. Lehet nem szeretni a zenéjét, meg jókat szórakozni rajta, de ha valaki szidja meg mocskolja folyton, ott valószínűleg valamilyen önbizalmi probléma lehet.
2011. jún. 29. 00:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Kérdezhetném ugyanezt SP-ről, MM-ről vagy az összes ilyesvalakikről. Azt elismerem, hogy Bibőrnek legalább van hangja. Csak nem jól használja. De az a legfontosabb, hogy a kérdés még nem a Zene vagy a Humor kategóriákban van. :D
2011. jún. 29. 01:00
 7/10 anonim ***** válasza:
azt hiszem 5 hangszeren játszik.
2011. jún. 29. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
gondoltam, h le leszek pontozva, ha leírom az igazságot, még szerencse, hogy én erre izgulok
2011. jún. 29. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
na szóval tud trombitálni,gitározni,zongorázni is dobolni ;)
2011. jún. 29. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:

de még mindig beszélsz róla... -.- ha nem szereted miért is?? mind1, már milliomos, kurv.a sok pénze van, nem szorul rád;)

komolyan az ilyeneket annyira nem értem...

2011. júl. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!