Tudsz/ szeretnél tudni valamilyen hangszeren játszani? Milyenen?
Tudok is és szeretnék is. Tudok furulyán (suliban kötelező volt 6 évig) és nagyon-nagyon szeretnék zongorán és gitáron.
A gitározást már elkezdtem: 3 hónapja vettem meg a kicsikém *.* de egyelőre nem megy valami csodálatosan... :( néha olyan illúzióromboló leülni és rájönni, milyen béna is az ember, de nem adom fel!
Zongorázni nem tanulok sajnos, de egyszer eljön a megfelelő pillanat és majd... :)
Én csak szeretnék tudni gitározni... Szeptemberben kaptam és egyenlőre csak próbálgatok rajta, de mint ahogy az első kommentelő írta eléggé rossz érzés amikor egyszer csak leülsz próbálgatod de nem megy annyira csodálatosan...:( :/
De egyszer majd csak megtanulok gitározni normálisan/jól és akkor nagyon fogok örülni ennek a tudásnak a birtokában lenni!:)
Gitározni (nekem) könnyebb, mint zongorázni.Tehát gitározni tudok, 6 évig tanultam zenesuliban, szégyenlem, de 2 éve hozzá sem nyúltam.(Zenesuli után még 3 évig elő-elő vettem.)
Hegedülni szívesen megtanulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!