Hasonlitasz valamilyen sztárra, ismert emberre? Ha igen, kire?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 13:49
21/35 anonim válasza:
nekem rengetegen mondják hogy nagyon hasonlítok SP-re.. és télleg.nagyon hasonlítok rá. ezjó?:'D
22/35 anonim válasza:
Párom Bruce Willisre hasonlít.A mosolya ugyan az!
23/35 anonim válasza:
egy ismerősömre aki elég ismert srác. :D igen, én lány vagyok, de hasonlít a szemünk(szinre is és formára is) és a szánk. =) :D és nem örülök neki... :/
16L.
24/35 anonim válasza:
Anyámnak van egy ismerőse aki pont úgy néz ki mint a Barátok köztben a Tilda.Lenyűgöző mennyire hasonlítanak.Már mondta a csaj,hogy soksz kértek tőle autógrammot. :D
25/35 anonim válasza:
Nekem az Olsen ikreket mondták. :S
26/35 anonim válasza:
Barátok Köztből Balogh Edinához hasonlítanak sokszor. Én megkérdőjelezem a hasonlóságot, mert kb annyi a közös, hogy a testalkatunk gyakorlatilag ugyanolyan (egymagasak, ugyanolyan súlyúak vagyunk), szőkített a hajunk és hasonló az öltözködésünk.
27/35 anonim válasza:
Chö...nekem BEyonce jutott :D Mondjuk tényleg hasonlitok rá,az tuti,meg hasonlitottak Naomi Campbellre,mondjuk én a Beyoncé verzióhoz hasonlitok inkább :D ÉS ez jó jel,mert felmérések alapján beyonce és naomi campbell is benne van a világ legszebb női között(hivatalos felmérések alapján... xD)
:)
28/35 anonim válasza:
Én Alexz Johnson-ra hasonlítok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!