Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi Adele új zenéinek a címe?...

Mi Adele új zenéinek a címe? És mit szóltok hogy terhes?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy februárban felvett 2 zenét, de nem találtam meg.

2012. júl. 1. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hú, most nagyon meglepődtem! Ezt nem gondoltam volna, szerintem ez a gyerek nem volt eltervezve. Szerintem felelőtlenség tőle, mikor fiatal és karrierje csúcsán van, azzal a férfival pedig csak január óta vannak együtt.-mire megszületik lehet, hogy már szakítanak. Mindenesetre sok boldogságot neki/nekik! Egyébként az új száma szerintem a Turning tables.
2012. júl. 3. 14:38
 2/6 A kérdező kommentje:
A Turning Tables az már régi zene, de azért köszi a választ és am szerintem is még fiatal ehhez. Előbb össze kéne házasodniuk. Nameg ha az Ivory Novello Awards-on (május 12) rejtegette az alakját, akkor már hanyadik hónapában lehet vajon!
2012. júl. 3. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
A kérdésed második felére válaszolnék. Szerintem, hülyeség azt mondani, hogy felelőtlenség volt, meg hogy össze kéne házasodnia a barátjával. Egyrészt mert sosem értettem ezt a nagy hepajt a házasság körül. Szép hagyomány meg minden, de egy papíron kívül semmit sem ad hozzá a kapcsolathoz. Adele felnőtt nő, igen fiatal, de ettől függetlenül valószínűleg tudja, hogy mit vállalt azzal, hogy megtartotta a babát. Nyilván egy gyerek mellet nem fog turnézni, de egyéb munkáiban (dalszerzés, stúdiózás) nem fogja gátolni.
2012. júl. 3. 19:58
 4/6 A kérdező kommentje:
És ha szakítanak a barátjával?? A gyerek Adele-ra marad.
2012. júl. 4. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Házasság esetén is fennáll a válás veszélye, főleg fiatalon. Egyedül nevelni egy gyereket viszont tényleg nem könnyű, főleg ha az illető ilyen elfoglalt, de szerintem egyenlőre ne fessük az ördögöt a falra, örüljünk, hogy boldog :) Én inkább azon aggódok, hogy vajon a baba miatt képes lesz-e abbahagyni az ivást és a dohányzást.
2012. júl. 4. 11:12
 6/6 anonim válasza:
Februárban azt nyilatkozta 30 éves koráig 3 gyereket szeretne, úgyhogy szerintem ez tervezett baba. Most 24 éves, Angliában az ő korabeli lányok nagy többsége már anya. Nem kell feladnia a karrierjét a gyerek miatt, majd vesz fel 1-2 nanny-t és kész.Más sikeres nőnek is vannak gyerekei pl. Madonna, Faith Hill, Heidi Klum és még sorolhatnám.
2012. júl. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!