Miért piszkálja mindenki Adele-t?
Nagy lett a rajongótábora.
Én már az első albumát is ismertem évekkel ezelőtt (csak 1 szám tetszett róla) de egyáltalán nem volt népszerű. Most a második albumával berobbant a köztudatba, a youtube 100-as listáján az első 20-ban vagy 4 száma szerepel és nap mint nap linkelik be facebookon. Már csak ezért is irritáló. Tudom hogy ez nem az énekes hibája, és hogy Adele nagyon jó énekes meg minden, de nem tudok olyanért rajongani akikért a tizenéves nyomoroncok is odavannak, holott tegnap még Tokio Hotelre rázták a seggüket.
Ugyan ez volt Lady Gaga-val is. Minél több "kis szörny"-et láttam a neten vagy akár élőben is, annál inkább irritált már a zenéje is.
Az érzéseiért nem felel az ember azt hiszem, de azért már igen hogy mit tesz. Ha ezt a jogtalan frusztrációt úgy tenném közzé hogy blogbejegyzéseket írnék arról hogy Adele mekkora sz@r akkor egy aljas kis g.ci lennék, de megtartom magamnak és nem hallgatok több Adele-t mint amennyire szükségem van.
nagyon unszimpatikus és nekem a dalai se tetszenek. oké szép hangja van de nekem nem tetszik.
én nem szoktam piszkálni, őszintén mondom, nem érdekel...
én még nem is hallottam arról, hogy piszkálnák. az én környezetemben mindenki szereti, van is miért. másrészt a molettsége már szinte a védjegyévé vált (a gyönyörű, különleges hangja mellett), én nem tudnék elképzelni egy vékony Adele-t. remélem, őt nem érdeklik az ilyesféle rosszindulatú kritikák.
off: aki pedig csak azért nem hallgat egy zenét, mert számára nem szimpatikus társaságok is hallgatják, csak sajnálni tudom.
L.18
én nem piszkálom, csupán MAGAMBAN utálom, de nagyon, mert egy beszélgetős show-ban megmutatták neki a Rolling In The Deep screamo-verzióját, és elkezdett fintorogni, mint aki szart szagolt, hogy ez biztos My Chemical Romance.. mi a bibi?
-nem is MCR volt
-inkább örüljön, hogy valaki feldolgozta azt a szart
-kedvenc bandám az MCR ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!