Miért piszkálja mindenki Adele-t?
Figyelt kérdés
Azt még megértem,ha ilyen Britneyket meg Rihannákat cseszegetnek,mert meg is érdemlik a drogos botrányos hülyeségeik miatt. De Adele-t miért kell? Aranyos is,gyönyörű a hangja,és mást se hallani mint hogy a mit tudom én milyen divattervező vagy ki ledagadtozza meg hogy miatta nem kel el a magazin...Mit vétett,most komolyan?2012. máj. 20. 09:09
11/15 anonim válasza:
Utolsó:
Eddig semmi bajom nem volt Adele-lal, de most megnéztem az interjút, és hát elég gáz... Inkább örülnie kellene hogy ilyen sokan dolgozzák fel a számait, nem még ez a fintorgó nézés végig -.-" Mondja meg normálisan, hogy neki nem jön be ez a stílus, de ez a fintorgás olyan gáz, komolyan...
12/15 anonim válasza:
Én sem piszkálom, de nem hallgatom a számait, mert nem tetszenek és a hangja is nagyon irritál. Szerintem nem szép. De egyébként semmi bajom vele.
13/15 anonim válasza:
IMÁDOM! A kedvenc énekesnőm! Szeretem nagyon a zenéit és a hangját. Nem sokallom a sok díjat. Ezt a fintorgós videót énis megnézem. Engem nem zavar, hogy fintorog, mert a feldolgozásoktól énis frászt kapok. :DD A környezetemben vannak olyanok akik nem szeretik, és néha egy kicsit haragszok rájuk.
14/15 PONYlow válasza:
TALÁN MERT OLYAN GE*I RONDA ÉS DAGADT MINT 1 SZIFILISZES DISZNÓ?!?!?!?!?!?!?!?!?! NEM ÉRTEM A KÉRDÉSED.... HA VAN 1 KIS LOGIKÁD TE IS RÁ JÖSSZ UGY AHOGY ÉN!!
Jó éjszakát!
15/15 anonim válasza:
Nem értem miért kell minden sztárnak kacsaszájúnak, szilikoncsöcsűnek és anorexiásnak, valamint teljesen "tökéletesnek" lennie. Örülök hogy Adele nincs benne ebben a krémben, csodás a hangja, mindenkinek hasonló hegymagasságokat kívánok, hogy elérjen az életben, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!