Mit gondoltok Michael Jackson-ról és miért?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 17:55
11/16 A kérdező kommentje:
Én nem ítélem el azokat, akik csak a halála után ismerték meg igazán, sőt szerintem ez egyáltalán nem baj. Pedig sokan rosszallóan néznek azokra akik csak utána szerették meg.
2012. júl. 4. 18:00
12/16 anonim válasza:
Én nem szeretem. És most felőlem jöhet a fújoló tömeg... de te kérdezted. És én igazából ezt a műfajt sem szeretem. Emberileg nekem semmi kifogásom ellene. szeretem a különcöket mert azt hiszem én is kicsit az vagyok. De nekem csak a Rock & metál él ;) 13/l
13/16 anonim válasza:
Ember!!! Give into me, Bad, Beat it! :D Tessék őket hallgatni!! :) <3
14/16 anonim válasza:
12# Én rocker vagyok, (Méghozzá a korodból tekintve, jóval régebb óta...) és én sem szeretem a pop zenét. De MJ-t nagyon is tisztelem, és szeretem a zenéjét. A táncmozdulatai pedig, hát arra nincs is jó szó... Nagyon ügyes volt, és rettentő kedves ember, azt kívánom bárcsak minden "sztár" ilyen jó ember lenne mint ő volt. Nyugodjon békében.
15/16 Susie J. válasza:
13:44 A te orrod fog leesni, mert leütöm a helyéről!!! Kedves kérdező! szerintem Mike fantasztikus ember volt (mind a zenében, mind a privát életben). 13 éve vagyok rajongó, lehetetlen Őt megunni :) és mellesleg szerintem szexi is volt ;)
20/L
16/16 PRINCE Gabor válasza:
És miért zavar az valakit ha plasztikáztatja magát?? Az irigyek nem tudtak màsba belekötni, ugyanis tökéletes volt. Nem volt mas ezert szar ember mert plasztikáztat.... egyebkent kifeheritette a boret, de csak azert mert a vitiligo miatt fehér foltos volt a bőre. Azért se szar ember mert nem szeretne szarul kinézni. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!