Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Michael Jackson-...

Mit gondoltok Michael Jackson-ról és miért?

Figyelt kérdés

2012. jún. 27. 17:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
én kiskoromban nagyon szerettem, sztem a világ egyik legjobb énekese volt. És azt gondolom h miután meghalt akkor mindenki azt hajtogatta h jajj szegény meg h egy igazi ikon halt meg(ez igaz is),nagyon sokat beszéltek róla, halála előtt meg mindenki csak ilyen meg olyan pedofilnak elmondta..szal
2012. jún. 27. 19:08
 2/16 anonim válasza:
90%
Azt gondolom,hogy a sajtó tönkretette az életét!Rengeteg hazugságot terjesztettek róla!Olyanokat,hogy plasztikáztatta magát,kifehérítette a bőrét stb... HAZUGSÁG!! Egy betegség miatt lett fehér.(ez a vitilligo másnéven a pigmenthiány)Az arcáról pedig azt mondták hogy más mint huszonéves korában...de kérdezem én: mindenki akit ismersz ugyanúgy néz ki, mint 20 évvel ezelőtt?Emberek néha gondolkodni is kéne egy kicsit nem csak hazudni!Az egyik legnagyobb hazugság róla pedig az,hogy pedofil volt... amikor megvádolták a sajtó nagyon felfújta az ügyet,DE amikor kiderült ( a gyerek maga vallotta be),hogy csak a pénzért vádolták meg,azzal a sajtó szinte nem is törődött. Michael Joseph Jackson a világ legfantasztikusabb előadóművésze,a világ legnagyobb emberbarátja,a világ legtehetségesebb embere,egy fantasztikus apa és egy tökéletes barát. Rest in Peace Michael Joseph Jackson 1958-2009
2012. jún. 27. 19:54
 3/16 anonim válasza:
100%
utolsó vagyok: lemaradt hogy 12/L
2012. jún. 27. 19:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

én imádom <3 <3 <3 !!!!!!!!!!!!!!!

énekesként is, emberként is <3 <3 <3

Annyira egy édes ember, és a tehetség "definíciója" :-)

Rengeteg sokat adakozott, nagyon jó ember, és ne beszéljetek róla múlt időben!! :D <3

(1958 - Forever!!!!)

20/L

2012. jún. 27. 23:02
 5/16 anonim ***** válasza:
14%
Azért azt hozzátenném kedves 12éves hogy MJ tényleg plasztikáztatta magát és nem egyszer, nem kétszer..az orra sem véletlenül esett le :)
2012. jún. 28. 13:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
OMG!! XD Nem is esett le az orra, azt csak kitalálták!!! Az oda van nőve!!! :D
2012. jún. 28. 13:46
 7/16 anonim ***** válasza:
4. és 6. vagyok megint! Ez ááááhh!! Rákerestem, ez érdekes :S :P
2012. jún. 28. 13:49
 8/16 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy sokan gondolják azt amit én is. Ő tényleg egy csodálatos ember, akit lehetetlen elfelejteni. Sokat adott az embereknek és most is ad a zenéjével. R.I.P.
2012. jún. 28. 18:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádok mindent benne, még az se érdekel, hogy plasztikáztatta magát, egyszerűen nekem Ő a legnagyobb sztár, még miután meg is halt. Csodálom, tisztelem, irigylem Őt a tehetsége és a személyisége miatt. Az én szememben mindig is a King of Pop marad. Rest is Peace MJ! De bárcsak élnél.
2012. jún. 28. 21:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus. -.- Nem az orra esett le, hanem egy implantátum belőle.

Egyébként nálam igaz volt a mondás, hogy valaminek, jelen esetben valakinek az értékét csak akkor érzed, mikor már elveszítetted. Halála előtt is nyilván hallottam róla, ismertem egy-két számát, de a halálakor utánanéztem, olvasgattam és nagyon megkedveltem. Fantasztikus ember és zenész volt. Minden tiszteletem az övé. Mindezt annak ellenére tette, hogy a média szinte szétszedte.

2012. júl. 3. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!