Michael Jackson miert feheredett ki? Mi volt az igazi valodi oka? Tudja egyaltalan valaki?
Az elobb netem meg ezt a klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=yURRmWtbTbo&feature=related
Itt annyira dogos volt, rendesen jo volt nezni :P, nekem legalabb is nagyon bejott itt.
Aztan megneztem ezt a klippet is:
http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q&feature=related
Azt hiszem nem is kell kommentart hozzafuznom :/
Miert tortent ez? Betegseg vagy mi?
Azt hallottam, hogy az arca azert valtozott el, mert sok plasztikai muteten esett at. Azt is, azert mert allitolag nagyon hasonlitott az apjara akit nagyon utalt, se amikor egyszer szinpadi eloadason leesett a szinpadrol, akkor meg kellett neki mutetni az orrat, s a mutet utan latta, hogy ez "klaszz" mert mar nem annyira hasonlitott igy az apjara! S ezert kezdett raszokni erre.
Erre ra is lehet jonni, de arra, hogy hogyan kovetkezett be a borszinelvaltozas, az szamomra rejtely!
Tud errol valaki valamit lehetoleg AZ IGAZAT!?
vitiligo a bőrbetegség neve amitől kifehéredik a bőr.
Olyan elméletek is vannak, hogy az égési baleseténél szúrtak el valamit az orvosok, de azt is hallottam már, hogy elege lett a "zseniális fekete zenész a fehérek világában" skatulyából. Amúgy sem szívlelte túlzottan a származását és azt, hogy némileg más elbánásban részesül a bőrszíne miatt - legalábbis ezt mondják róla.
Az igazság odaát van.
Jah igazatok van! (bocsi a kesoi valaszert)
De szerintem az elsonek van teljesen igaza, marmint szerintem betegseg aldozata lett!!!
Szerintem is nagyon jó pasi volt.. én azt a verziót tudom, hogy utálta az apját, és hogy ezért nem szerett volna hasonlítani rá, meg az apja "tülökorrúnak" nevezte, meg szenvedett egy bőrbetegségben,azt hiszem vitiligo, ami miatt nem mehetett ki erős fényre. A plasztikáztatás úgy kezdődött (elvileg) hogy a Triumph-turné alatt lezuhant a színpadról és betörte az orrát,emiatt fordult először plasztikai sebészhez, meg a Pepsi megkérte, hogy szerepeljen egy reklámban, és a felrobbant mellette egy magnéziumbomba, lángolt a haja....és emiatt is meg kellett műteni az arcát.
Ezeket onnan tudom, hogy van egy Michael Jackson könyvem, ezeket onnan vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!