Michael Jackson miert feheredett ki? Mi volt az igazi valodi oka? Tudja egyaltalan valaki?
Az elobb netem meg ezt a klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=yURRmWtbTbo&feature=related
Itt annyira dogos volt, rendesen jo volt nezni :P, nekem legalabb is nagyon bejott itt.
Aztan megneztem ezt a klippet is:
http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q&feature=related
Azt hiszem nem is kell kommentart hozzafuznom :/
Miert tortent ez? Betegseg vagy mi?
Azt hallottam, hogy az arca azert valtozott el, mert sok plasztikai muteten esett at. Azt is, azert mert allitolag nagyon hasonlitott az apjara akit nagyon utalt, se amikor egyszer szinpadi eloadason leesett a szinpadrol, akkor meg kellett neki mutetni az orrat, s a mutet utan latta, hogy ez "klaszz" mert mar nem annyira hasonlitott igy az apjara! S ezert kezdett raszokni erre.
Erre ra is lehet jonni, de arra, hogy hogyan kovetkezett be a borszinelvaltozas, az szamomra rejtely!
Tud errol valaki valamit lehetoleg AZ IGAZAT!?
a bőrbetegség lehet h igaz (lásd az előttem szólót), de az foltokban történik, én meg egy olyan képet se láttam nagyon, a smink meg nem hiszem h segít rajta.
De a műtéteket nem lehet kimagyarázni... és nem csak az orrát, hanem az állát is. plusz még a szája is olyan fura lett, az nemtom mitől...
Ettől güggetlenül imádom a pasast :DD
Vitiligo nevű bőrbetegségben szenvedett. Az én családomban is van vitiligo-s (őt is nagyon zavarja a betegsége), a sápadt bőrén is jól láthatóak a foltok, alapozóval azonban jól lehet korrigálni
Lehet, hogy Michael nem kedvelte,ahogy megkülönböztették a fehér és fekete zenészeket, de sosem tagadta a származását, itt egy bizonyíték, az Ebony interjú (4.18-tól hangzik el a mondat: "Black kid, like me"):
http://www.youtube.com/watch?v=qqdROgjDr54
Amúgy meg én még sosem hallottam klinikai úton történő bőrfehérítésről vagy egyéb csodaszerekről, amiktől kifehéredhet a bőr, pláne nem abban az időben, amikor "elkezdett kifehéredni".
Volt épp elég gondja a külsejével, az apja is piszkálta, az emberek sem úgy reagáltak, ahogy illett volna (Michael bőre meglehetősen pattanásos volt tiniként), ráadásul állandóan a média kereszttüzében volt, meg alapból egy igényes emberről beszélünk, szóval mindezeket összeadva valószínűleg törekedett arra,hogy a lehető legjobb formában mutatkozzék, de nyilván nem úgy,hogy "kihipóztatta a bőrét"
Sokan azt állítják, hogy kifehérítette a bőrét, meg hogy a pepsi reklámos forgatás során történt valami olyan, aminek következtében lett ilyen a bőre...ez baromság.
Michael bőre azért fehéredett ki, mert egy ún. vitiligo nevű bőrbetegségben szenvedett, ami a pigmenteket támadja és íly módon a bőr kivilágosodik.
Eddig én is csak 99%-ig voltam ennek az igazságáról meggyőződve, mert ugye semmi sem biztos, amíg nem ismerjük az illetőt, vagy nem láttunk hivatalos dokumentumot :)
Jackson halálát követően napvilágra került a boncolási jegyzőkönyve, amiben oldalakon keresztül taglalják a bőrbetegségét. Persze itt is megvan az esély, hogy valaki hamisítva tegye föl az ilyen dokumentumot a netre, de nem valószínű, mert egyrész nem éri meg a sok hamisítási macera vele, másrészt pedig, ha valaki ilyet hamisít, ráadásul föl is nyomja a nyilvánosság elé, hát jó nagy büntire számíthat :)
Amúgy én a második klipben is imádom Michaelt. Azért szeretem AKI, és nem azért, ahogyan kinéz... és mivel elég közel áll a szívemhez, mindegyik klipben aranyosnak találom:)
De azért a Thriller, a Beat it és a The way you make me feel klipekben mindent üt <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!