Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki szereti Bereczki Zoltánt,...

Ki szereti Bereczki Zoltánt, Szinetár Dórát, Dolhai Attilát és Mészáros Árpád Zsoltot vagy az egész Operettszínház társulatát?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 10:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
ÉN TERMÉSZETESEN!!!ÉS RAJTAM KÍVÜL MÉG TÖBB MiLLiÓ EMBER.
2009. szept. 23. 18:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ajj...de még hogy<33:D
2010. febr. 15. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze és már volt valaki az Operettszínházban ? Én a Rómeó és Júliát néztem meg amiben mindannyiuk szerepel
2010. febr. 21. 17:03
 14/19 anonim válasza:
100%
imádmo az összest, pedig 14 éves fiú vagyok! :) MÁZs-zsal, KisKERO-val Szabó Dáviddal már találkoztam, DOlhaival még énekeltem is a mohácsi kocertjén :) meg ismerem csajt aki énekelt Attila lemezén vokált4 OPERETTSZÍNHÁZ 4EVER!
2010. máj. 31. 16:54
 15/19 A kérdező kommentje:

:D :D

jó tudni, hogy a fiúk is szeretik :D

2010. máj. 31. 19:59
 16/19 anonim válasza:

Én is imádom őket. Az operettszínházban sajna nem voltam. De a szegedi szabadtérin láttam már a Rómeót, Rudolfot, Szentivánéjit, és az Elizabethet. Nagyon jól voltak. Kedvenceim: Dóri mert szép, okos és legfőképp nagyon jó művész

Bereczkit: mert nagyon energikus a színpadom

Dolhait: iszonyú jó és kellemes hangja van

Janza Kata: egyszerűen csodás hang és nagyon nagy személyiség

Szabó p Szilveszter: tökéletes színészi játék és mindig jó főgonosz.

Mázs: Kellemes különleges hang.

Vágó Betti: Aranyos és csodás hangja van

aszsem ennyi emellett imádom Polyák Lillát és Peller Ancsát.

Persze ezek nem sorrendben vannak.....Mindenkinek voltam már koncertjén vagy/és közönségtalálkozón is. Dóri már emg is ismer. Még a nevem is tudja. :D

2010. aug. 5. 21:51
 17/19 A kérdező kommentje:
=)
2010. aug. 7. 10:33
 18/19 anonim ***** válasza:

én,én,én én imádom őket

főleg a Dolhai Atit ♥_♥

2010. dec. 18. 19:00
 19/19 anonim ***** válasza:
13 éves vok de naon szeretem őket mert a ha csak egy darabot láttál akkor is az örökre benned marad mert az naon fel emelő tud lenni és ezért én 3 órát utaztam h őket lássam de megérte azóta akarok én is színész lenni!!!!!!!!!!!<3
2011. dec. 27. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!